FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică are motive de îngrijorare! "Zenga ar reveni oricând la FCSB dacă ar fi chemat"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 septembrie 2018 09:56

Massimo Pedrazzini (60 de ani) a condus-o pe FCSB atât din postura de secund, cât și din cea de principal și spune acum că ar reveni pe banca roș-albaștrilor alături de Walter Zenga.

Pedrazzini susține că Zenga (58 de ani) ar fi dispus să revină oricând la FCSB dacă i se va face o ofertă.

"Au fost anumite momente în care Walter Zenga a fost la un pas de a se întoarce (n.r. la FCSB). Împreună cu Zenga m-aș întoarce și eu. A fost recentă varianta revenirii lui Zenga. A fost aproape și anul trecut, și acum doi ani. S-a gândit că e o oportunitate pentru el revenirea la Steaua, un punct de plecare cum a fost în 2004.

Bineînțeles, el ar veni în momentul în care locul la Steaua ar fi vacant, dacă echipa nu mai are antrenor. Zenga ar răspunde imediat afirmativ dacă ar fi chemat", a declarat Pedrazzini la 6TV.

"Eu voi rămâne stelist toată viața. Eu am antrenat doar Steaua. La un moment dat, a fost o ofertă de la tineretul lui Dinamo, dar le-am mulțumit și le-am spus că nu mi se pare cazul să ajung acolo" Massimo Pedrazzini

Walter Zenga a antrenat-o pe FCSB în sezonul 2004-2005, reușind să câștige campionatul. Ultima formație pregătită de italian e Crotone în sezonul trecut. În acest moment, Zenga e liber de contract.

VIDEO cu afirmația lui Pedrazzini de la minutul 25:12

Citește și: EXCLUSIV Un argentinian, noua poftă a lui Gigi! Patronul FCSB și-a ales primul nume pentru mercato din iarnă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
marius.bxl
marius.bxl  •  07 Septembrie 2018, 20:45

Zenga a castigat campionatul cu steaua rosie belgrad ziarist ratat

capca1
capca1  •  07 Septembrie 2018, 20:16

Zenga n-câștigat campionatul, a fost demis cu trei etape înainte. Antrenor a fost, la final Țiți Dumitriu. Ziar de investigații tolontaniene, cercetați cu “google” înainte de-a scrie ceva, ofiliților !

gazistu
gazistu  •  07 Septembrie 2018, 16:07

daca tace si "executa" ordinele lui gigi , tot ce-i posibil!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează