LIGA 1    •   FCSB

Dică dă detalii despre Denis Alibec! De ce a ajuns atacantul să nu mai înscrie și de ce nu se consideră vinovat

Miercuri, 13 Iunie

Nicolae Dică a explicat motivul pentru care Denis Alibec a fost exclus definitiv din lotul celor de la FCSB. Tehnicianul echipei e convins că a făcut tot ce a putut pentru ca vârful adus de la Astra să aibă evoluții excelente. "Sunt lucruri pe care Denis nu le-a făcut. Am vorbit cu el foarte mult. Poate la un moment dat a crezut că sunt dușmanul lui. Eu cred că am făcut totul pentru ca el să dea goluri.

Păcat de calitățile pe care el le are. S-ar putea să-l fi durut ceea ce i-am zis. Eu îi doresc binele lui Denis, sper ca acolo unde va merge să joace bine.

E exclus ca eu să mai colaborez cu el. Au fost momente în care s-a antrenat bine, dar apoi am început campionatul și nu a avut evoluțiile așteptate. Aveam mare încredere în el", a zis Nicolae Dică la TV Digi Sport.

Comentarii (23 ) Adaugă comentariu

minell73  •  14 Iunie 2018, 12:26

Postat de misterverde pe 14 Iunie 2018, 10:10

matematica pura :))) prietene .. alibec e la fel de varza ca inainte .. nu uita cum a castigat astra campionatul .. fuuuuuuuuraciuuune .. la fel ca otelul cfr urziceni .. etc etc .. capre si blatisti in liga 1 ...radeti de steaua ca a luat de 3 ori locul 2 .. buey, noi suntem in fiecare an la lupta .. voi, un an si dupa insolventa .. despre asta nu va place sa vorbiti .. undeee e dinamo unde e rapid ? unde a fost pana acum cfr`ul ? haideti ma spuneti .. ca pe gigi il acuzati " domne e numai pentru bani e cioban e prost nu`l intereseaza de steaua " .Zi`mi si mie o echipa cu un patron destept care il intereseaza echipa si nu e pentru bani ? sunteti asa hateri ca va bucurati ca ne bate napoli boro.. pana mea .. de hateri ..

***

ucv1948  •  14 Iunie 2018, 11:20

Dica este un baietel care se crede barbat ... el asculta ordine de la stapan , asta este cea mai mare calitate a lui

Grigore Sulean  •  14 Iunie 2018, 11:15

Dacă ești un bun conducător nu distrugi jucători. Nu ai facut destul d-l Dica Te crezi prea mare. O sa vina si randul tau sa fii distrus .IARTĂ AJUTĂ și totul va fi bine.

Vezi toate comentariile (23)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase