FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică e dinamovist diseară! + L-a băgat în ședință pe Moruțan și a dezvăluit care e fotbalistul preferat al fiului său

Articol de GSP - Publicat marti, 04 decembrie 2018 12:57

Nicolae Dică recunoaște că-și dorește ca Dinamo să nu piardă în partida de diseară cu CFR Cluj și spune că l-a băgat în ședință pe Olimpiu Moruțan pentru cartonașul roșu primit în meciul cu Gaz Metan, scor 2-1, la 4 minute după ce intrase pe teren.

  • Sepsi și FCSB vor juca miercuri, în etapa a 18-a, de la ora 20:00. Partida va fi în direct la Look Sport, TV Digi Sport, Telekom Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

"Îmi doresc ca Dinamo să obțină un rezultat pozitiv cu CFR, așa avem șanse să urcăm pe primul loc. La Dinamo sunt jucători cu experiență, se pot motiva cum au făcut-o la meciurile cu noi", a spus Dică la conferința de presă de azi. 

Antrenorul de la FCSB susține că l-a băgat în ședință pe Moruțan după "roșul" încasat etapa trecută: "Am avut o discuție cu el în care i-am explicat unde a greșit. Important e să înțeleagă unde a greșit. Eu am încredere în el, are calități. El a mai avut un moment dificil la naționala de juniori și a reușit să trecă peste".

Dică a dezvăluit și faptul că fiul său îl are ca idol pe Dennis Man: "M-am bucurat enorm că băiatul meu a fost copil de mingi la meciul cu Gaz Metan. Sper ca și el să ajungă precum Răzvan Marin, e mult de muncă. El e înnebunit după Man. Pentru el, Man e cel mai bun. Are tricoul lui Man, autograful lui Man".

"Răzvan Marin avea calitate încă de mic. Mă gândeam că va face pasul spre o echipă de afară de când era la Viitorul. Poate juca mult mai bine decât o face în acest moment" Nicolae Dică, antrenor FCSB

"Eu sunt fanul lui Messi, dar Modrici a câștigat Liga Campionilor, a jucat finala Campionatului Mondial. Înseamnă că a meritat" Nicolae Dică, antrenor FCSB

Clasament liga 1

clasmen

Citește și:

 Primul jucător disponibilizat de la FCSB e un idol al fanilor » Becali nu mai are încredere că poate să-și revină

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  04 Decembrie 2018, 16:44
Postat de moartea_din_vaslui pe 04 Decembrie 2018, 16:02

Bate CFR la Minamo ca la fasole (cu ciolan).

Totul e să nu confunzi iar fasolea (cu ciolan) cu...ceaiul (fără zahăr)!

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  04 Decembrie 2018, 16:38
Postat de moartea_din_vaslui pe 04 Decembrie 2018, 16:29

Băi, tu n-auzi? Azi schimb macazul (temporar)! Hai dinamo/ hai dinamo/ ole-ole-ole-ooooo..!! HAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHA

Dumbzi, dacă tot vrei să schimbi macazul (temporar), atunci în sloganul "ole-ole-ole-oooo", după fiecare "o", ar trebui să mai inserezi câte un..."i" . Așa, la oha.

moartea_din_vaslui
moartea_din_vaslui  •  04 Decembrie 2018, 16:29
Postat de hitman222 pe 04 Decembrie 2018, 15:08

Un prostalau sinistru.

Băi, tu n-auzi? Azi schimb macazul (temporar)! Hai dinamo/ hai dinamo/ ole-ole-ole-ooooo..!! HAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHA

Vezi toate comentariile (13)
Comentează