FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB 1-2

"Dică e un fel de cârpă pe care o aruncăm așa?" » Gigi Becali despre disponibilitatea lui Reghecampf: "Îl voi suna în seara asta"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 noiembrie 2018 23:18

Gigi Becali a vrut să-l liniștească pe Nicolae Dică după zvonurile din ultima vreme care-l anunțau ca înlocuitor pe Laurențiu Reghecampf, proaspăt plecat de la Al Wahda.

Antrenorul a menționat disponibilitatea lui Reghe, în glumă, la interviurile de după meci.

"Emoții nu am avut. Emoții am doar în play-off, că atunci se apropie finalul. L-am lăsat pe Dică să facă ce vrea, a fost inspirat. Dacă face mutări bune ca în seara asta o să-l las tot timpul să facă schimbările.

Dică e un fel de cârpă pe care o aruncăm așa? Dică nu e în niciun fel de pericol până la finalul campionatului. În seara asta îl voi suna și îi voi spune că văd că a început iar să se speculeze despre înlocuirea lui și să stea liniștit. Dică va pleca doar dacă nu va lua campionatul, dar dacă va lua titlul își va prelungi contractul", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Citește și: Gigi Becali îl desființează pe Florinel Coman: "Băi, Mbappeule, m-am păcălit! S-ar putea să stea muuuuuultă vreme pe bancă"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
caminero
caminero  •  26 Noiembrie 2018, 15:13

"Dică e un fel de cârpă pe care o aruncăm așa?" Ăăăăă ... da, bre Neajiji, exact așa e. Tu l-ai vrut așa.

1422898941351462
Dan Antoniu  •  26 Noiembrie 2018, 12:03

asa i-ai facut tu , carpele tale, mare ganditor si *** de la palat !!! sunt cu steaua de peste 50 de ani , dar asa o *** ca tine n-am mai vazut !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  26 Noiembrie 2018, 01:29

Ei e cârpă!E preş!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează