FOTBAL  »  Superliga  »  BECALI REACŢIONEAZĂ

"Dică este omul în care Steaua îşi pune toate speranţele!"

Articol de - Publicat marti, 26 februarie 2008 00:00

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a comentat declaraţiile lui Nicolae Dică, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor. "Şi ce să fac eu dacă Dică vorbeşte de mine. Nu mă cert niciodată cu angajaţii mei. Mai ales în presă. Dacă vrea să plece asta e. Ne bazăm pe el, Dică este unul dintre cei mai buni jucători pe care îi are Steaua şi din acest motiv este criticat cînd echipa pierde.

Dică este omul în care Steaua îşi pune toate speranţele! Dică este un jucător puternic, cu foarte multe calităţii şi din acest motiv el este criticat, dar şi apreciat foarte mult de toată lumea. Nu vreau să mă cert cu el, pentru că aş face o mare prostie. Sînt destule probleme şi nu vreau să fac din nou scandal la echipă. În rest nu vreau să mai comentez nimic despre ce a zis Dică, urmează un meci foarte important pentru Steaua, cel cu CFR pe care vreau să-l cîştigăm, nu să ne certăm", a declarat în exclusivitate Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (54)
 •  27 Februarie 2008, 00:36

Olimpus, citatul e adaptat ... In realitate a vorbit doar de zar, lapte si branza. Iar comparatiile pe care le-a facut, s-au referit la stana, oi si dulai. Forza Steaua!

 •  26 Februarie 2008, 23:24

Mi se pare mie sau Becali incepe sa se exprime frumos, coerent? Eu zic ca trebuie remarcat si aspectul asta, pe langa aspectele importante. Nu de alta, dar mi-ar place si mie ca intr-o zi patronul echipei favorite sa nu mai fie numit cioban, oier, etc.

 •  26 Februarie 2008, 22:25

becali la oi

Vezi toate comentariile (54)
Comentează