FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dică ia apărarea unui jucător intrat în dizgrația lui Becali: "Și eu am trecut prin momentele astea dificile"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 februarie 2017 22:46

Nicolae Dică a reacționat după declarația lui Gigi Becali referitoare la Pintilii (32 de ani). Finanțatorul Stelei a anunțat că e timpul să se despartă de mijlocașul roș-albaștrilor pentru că acesta n-ar mai face față la vicecampioana României.

"Și eu am trăit ce trăiește acum Pintilii. În 2011 când m-am întors la Steaua făceam 32 de ani. Am prins 6 luni în care am avut evoluții bune, dar datorită vârstei s-a renunțat la mine. Erau alți jucători mai tineri care veneau din spate și trebuiau să joace acolo.

Și eu m-am simțit neîndreptățit pentru că marcasem câteva goluri. Consider că meritam să rămân în continuare la Steaua. La fel cred că și Pintilii merită să rămână la Steaua pentru ce a făcut. Îi trebuie și lui timp pentru că vine după o accidentare.

Trebuie să existe răbdare în privința lui.  Merită să fie lăsat acolo în cadrul echipei pentru că el e o voce. Nu cred că ar trebui să se renunțe la Pintilii", a declarat Dică la TV Digi Sport.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
eugol
eugol  •  14 Februarie 2017, 23:34

A imbatranit frumos Dica. Vorbeste frumos si cu cap.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează