FOTBAL  »  Superliga  »  RUDAR VELENJE - FCSB, JOI, 18:30, PRIMATV, GSP

Dică îl bagă în ședință după ce Becali l-a atacat: "În această seară o să vorbesc cu el"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iulie 2018 13:38

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit despre situația de la echipă înaintea meciului cu Rurdar Velenje, din turul II al preliminariilor Europa League.

Dică a declarat că vrea să discute în această seară cu atacantul Florinel Coman, 19 ani, unul dintre cei mai criticați jucători de către Gigi Becali, după Astra - FCSB 0-1.

"Nu trebuie ca după un meci să eliminăm jucătorii. Ei trebuie să înțeleagă că trebuie să dea totul la fiecare meci și să aibă evoluții bune. Dacă va fi așa, sigur cei care i-au criticat îi vor lăuda. Eu mă bazez în continuare pe ei.

Încă nu am apucat să vorbesc cu Florinel Coman. Diseară am programată o discuție cu el. Are nevoie de încredere", a declarat Nicolae Dică la conferința de presă.

  • Rudar Velenje - FCSB, în turul II al preliminariilor Europa League, se joacă joi de la ora 18:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Prima TV

Citește și: Nicolae Dică anunță schimbări în echipa de start: "Prea multă tevatură legată de sistem" » Ce jucători de la Rudar îl sperie: "Ne pot surpinde"

Citește și: Gigi, ce ți-a făcut Coman? Becali și-a pierdut răbdarea cu el, deși pe alții, cu cifre asemănătoare, i-a protejat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
capca1
capca1  •  25 Iulie 2018, 22:01

Dică vorbește cu Coman : “ Co**e, nuș ce-ai făcut da’ l-ai supărat pe cioban, ăstaaa, pe patron ! Acuma, nah, eu aș ține cu tine da’, nu pot, că e MM pe bancă, lângă mine și știi și tu că asta sifonează ! Normal că eu am încredere-n tine dar, mă știi că-s vertical, o să tac mâlc, nici n-o să respir în fața lui Becali . Cuum, sunt o pârnaie de antrenor ?! Buei, știi ceva, Becali are dreptate, chiar ești slab !!! “

hitman222
hitman222  •  25 Iulie 2018, 17:01
Postat de gigi_becali_8 pe 25 Iulie 2018, 16:47

Si Dinamo 1948 nu este Dinamo Bucuresti :)) Si ce daca ? :)) Steaua s-a calificat in Europa de 14 ori in 15 ani, Dinamo NU, deci e 14-0 pentru Steaua :)))

Steaua in capul tau prost gigistule.

gigi_becali_8
gigi_becali_8  •  25 Iulie 2018, 16:47
Postat de valeri_gazaev100 pe 25 Iulie 2018, 14:54

Il baga in sedinta pe coman , nu pe jijel, cum s-ar putea intelege. Dovada userul de mai jos. Cu astfel de titluri cancaniste, hartia de invelit peste reuseste sa pice si mai mult in derizoriu, dand impresia ca la fc fcsp e democratie, sau ca "seful" poate fi contrazis. fc fcsb/popesti nu e Steaua !

Si Dinamo 1948 nu este Dinamo Bucuresti :)) Si ce daca ? :)) Steaua s-a calificat in Europa de 14 ori in 15 ani, Dinamo NU, deci e 14-0 pentru Steaua :)))

Vezi toate comentariile (24)
Comentează