FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - HAJDUK, JOI, 21:30, PROTV, GSP.RO

Dică îl forțează pentru returul cu Hajduk » Cine va fi în defensiva lui FCSB la meciul din Europa League

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 13 august 2018 09:45

După 0-0 în prima manșă, FCSB și Hajduk Split vor juca joi, de la ora 21:30, în turul III al preliminariilor Europa League. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe GSP.RO.

Pentru meciul cu formația croată, antrenorul Nicolae Dică nu se va putea baza pe fundașii Mihai Bălașa și Marko Momcilovici, ambii fiind accidentați. Astfel, la meciul cu Gaz Metan, 3-1, a fost titularizat ca fundaş central Dragoş Nedelcu.

Jucătorul de 20 de ani este luat în considerare ca variantă de schimb pentru Bălaşa, în perspectiva returului cu Hajduk, aceasta dacă nu se reface Mihai Bălaşa care a declarat aseară, la TV DigiSport: "Sută la sută eu zic că voi fi refăcut şi joc joi".

"A trebuit să improvizăm în apărare cu Nedelcu. El a jucat însă foarte bine, a evoluat ca stoper și la juniori. Așteptăm în continuare un fundaș central în lot"
Nicolae Dică, antrenor FCSB

6
a fost nota luată de Nedelcu din partea Gazetei Sporturilor după Gaz Metan - FCSB 1-3

Citește și: Șefii Romei sunt la București și intră astăzi la negocieri cu Gigi Becali!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  13 August 2018, 10:44

Daca Nedelcu a jucat ca stoper și la juniori, de ce nu-i acorzi incredere chiar de va mai rata cate un meci? De ce "Așteptăm în continuare un fundaș central în lot", antrenorule Dica???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează