FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DUNĂREA CĂLĂRAȘI, DUMINICĂ, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

Dică pune piciorul în prag: "Dacă nu mă respecți, te tratez la fel"

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 septembrie 2018 14:46

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a reacționat dur după ce Ion Crăciunescu a dezvăluit că jucătorii îl ironizează în vestiar pe antrenor. (Detalii aici

"Mereu mă deranjează ce nu este adevărat! Să știți un singur lucru: în vestiarul Stelei, pe teren, în sala de ședință e un singur șef și pe ăla îl cheamă Nicolae Dică! Nu s-a întâmplat niciodată ca un jucător să intre în contradictoriu cu mine. Singura excepție a fost doar acel episod cu Alibec, din sezonul trecut.

În rest, nu s-a întâmplat vreodată ca un jucător să mă ia pe mine la mișto. Sunt respectat. Dacă nu mă respecți, te tratez la fel", a declarat Nicolae Dică la conferința de presă de dinaintea meciului cu Dunărea Călărași, de duminică, ora 21:00.

"Mă bazez pe mine. Îmi cunosc caracterul, știu că muncesc zi de zi la această echipă. Dacă nu făceam lucruri bune, nu rezistam atât la Steaua, echipă unde e o presiune enormă. Chiar dacă mulți mă contestă, eu cu atât mai mult am încredere în mine"Nicolae Dică

"Patronul spune multe"

Dică a comentat și afirmația alarmantă făcută de Gigi Becali care a spus că dacă FCSB pierde cu Dunărea Călărași va desființa echipa. (Detalii aici)

"Nu vreau să comentez declarațiile patronului. Știți că sunt momente, la cald, când spune multe. După aceea, următoarea zi, se gândește mai bine și revine asupra declarațiilor.

Nu e prima oară când patronul critică echipa și jucătorii. Se întâmplă de ani de zile, de când el e patron. Eu mereu încerc să le ridic moralul jucătorilor, să le arăt că am încredere și să-i fac să dea tot ce au mai bun pe teren", a adăugat antrenorul stelist.

Citește și: Dică s-a enervat după ce Becali și Ilie Dumitrescu l-au făcut praf la TV și s-a apărat la conferință cu Gazeta

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
alex_1973
alex_1973  •  22 Septembrie 2018, 16:57

Atâta timp cât a ieșit din Europa campionatul ăsta de *** contează mai nimic.Fcsb o echipa condusă de patron.Dica este doar marioneta.Voi chiar nu vedeți realitatea sau va mințiți singuri?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

utraian
utraian  •  22 Septembrie 2018, 16:20

Alibec mai ales, dar uneori si Budescu sunt jucatori talentati dar cu fite la greu. Daca i-ai adus, trebuie cumva sa-i pui in valoare . Daca ii scoti in min 50, sau nu-i bagi deloc, n-ai cum sa-i pui in valoare, ca ii enervezi la culme. Altfel nu-i mai aduce.

utraian
utraian  •  22 Septembrie 2018, 16:11

Omul pune piciorul in prag . Bine maaaaah . Daca vrei sa demonstrezi ca esti sef, fa-l sa taca pe nea JJ. Fa-l sa nu scoata 2 vorbe timp de 48 de ore dupa un meci. Fa-l sa nu-ti faca echipa la TV! Deocamdata il cred, probabil Alibec i-a spus lui Craciunescu . Alibec care acum o sa fie supermotivat sa te bata.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close