FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Situație fără precedent la FCSB! Dică, luat la mișto de jucători: "«Hai, mă, iar vii cu d-astea?»" » Atac la antrenor: "Cea mai ieftină variantă"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 septembrie 2018 21:26

Ion Crăciunescu, fost arbitru și fost șef al CCA, l-a criticat pe Nicolae Dică și a dat detalii din vestiarul celor de la FCSB, dezvăluind că jucătorii râd de antrenorul lor.

"Mie îmi spunea cineva, o sursă demnă de încredere, că Dică e luat la mișto de jucători la antrenamente și în vestiar. Îi spun «Hai, mă, iar vii cu d-astea? Iar facem d-astea?» Mi-a spus un jucător de acolo.

Dică a fost cea mai ieftină variantă de antrenor. Becali nu a vrut să dea bani mulți unui tehnician. Becali a făcut una dintre cele mai mari greșeli de când e la acest club. Cu un alt antrenor, jucătorii aveau un cu totul alt randament. Domnul Dică vine și ne spune că a crescut nivelul jucătorilor, dar după părerea mea, trebuiau să crească mai mult.

Dică vine și ne zice lucruri banale, jenante. Nu cred că la această oră este pentru FCSB. Trebuia să vină peste 4-5. Nu are experiență. Becali și-a dat seama de asta, în ceasul al 12-lea. Văd că vrea să ia măsuri, dar e treaba lui. Iată că, anul acesta, Dică a clacat în cupele europene, unde nu avea voie să o facă", a declarat Ion Crăciunescu la TV Digi Sport.

Citește și: EXCLUSIV Dică s-a săturat! Ce se întâmplă cu antrenorul FCSB din cauza lui Gigi Becali

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (17)
fibra
fibra  •  18 Septembrie 2018, 09:33

Oltene ,stai mereu,ca antrenor e *** si cine va veni ca "antrenor" se compromite total precum Dica.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dubluv
dubluv  •  18 Septembrie 2018, 09:15

a vorbit si nea Ion.

2264101893823582
Kiss Péter  •  18 Septembrie 2018, 08:51

La sfarsitul saptamanii,SEPSI OSK va prelua sefia clasamentului !! Duelul pentru castigarea campionatului se va da intre SEPSI - CFR !!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează