FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dică rupe tăcerea și înfrînează entuziasmul după venirea lui Reghe: "Nu a schimbat nimic la Steaua! Și noi am dominat tot! Credeți că Neubert e magician?"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 decembrie 2015 01:00

Fostul secund al lui Rădoi susține că echipa a alergat mai mult în egalul cu ASA decît în victoria cu Craiova. "Dicanio" vorbește deschis despre ce l-a deranjat la Steaua și explică perioada slabă.

La 35 de ani, Nicolae Dică ar mai fi putut juca fotbal. Încă arată ca un fotbalist activ, poate și pentru că nu și-a început de-a dreptul meseria de antrenor. A lucrat pînă acum ca un fel de ucenic al lui Gâlcă și apoi al lui Rădoi. Şi a primit o lovitură înaintea startului propriu-zis în noua carieră: Becali l-a rugat să mai rămînă pe bancă și la meciul cu ASA, după demisia lui Mirel, apoi l-a dat afară pe Dică în direct, la TV, imediat după partida disputată la Cluj.

"Am învățat și din experiența asta, data viitoare voi fi mai atent, voi face lucrurile altfel" e concluzia cu care fostul decar a plecat de la Steaua. "Du-te, Dică!", îndemnul lui Costi Mocanu în comentariul meciului memorabil cu Dinamo Kiev, a sunat de data asta diferit din gura lui Becali: "Du-te, Dică, aici nu mai ai loc!".

"Nu pot să spun că s-a schimbat ceva deocamdată la Steaua. Atitudinea era bună și cu noi pe bancă, nu ne-a dominat nimeni, în afară de Viitorul" Nicolae Dică

"Dicanio" cataloghează experiența la Steaua drept una din care a învățat multe, dar  e deranjat de felul în care l-au tratat de oamenii din conducere. În interviul acordat Gazetei Sporturilor, fostul fotbalist explică în detaliu despre ce este vorba și contrazice vehement ideea că se vede deja mîna noii echipe de pe banca tehnică: "Voi aveți impresia că Neubert are vreo baghetă magică? Chiar credeți că în 3 zile a pregătit el echipa? Nu poți să preiei o echipă și s-o faci peste noapte să zburde! Apropo, am primit cifrele InStat și să știți că Steaua a alergat mai puțin cu Craiova decît în precedentele două meciuri!"

Citește în ediția tipărită de astăzi amplul interviu oferit de Dică Gazetei sau răsfoiește online ziarul, aici!

ALTE SUBIECTE EXLCUSIV PRINT

Reghe încearcă un transfer-surpriză: ar fi bomba bombelor!

Arene făcute DEGEABA! Statul pregătește investiții noi, dar și proiectele sînt în pericol!

INTERVIU Alexandru Mățel (Dinamo Zagreb), singurul fotbalist român din Ch. League: "E un vis să joci cu Alexis Sanchez sau Douglas Costa!"

Nu ratați ponturile din pagina dedicată pariorilor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (58)
danms
danms  •  09 Decembrie 2015, 13:16
Postat de alenb pe 09 Decembrie 2015, 12:34

nu pot sa cred ca exista atata naivitate.. cate antrenamente a facut reghe? 3-4? crezi ca dupa 3-4 antrenamente schimbi o echipa? Nici fizic nici tactic nu poti s-o schimbi, orice imbunatatire a jocului necesita munca si timp. Da, poate le-a insuflat entuziasm, i-a sfatuit bine ca tactica, dar nu avea cum sa transforme echipa asa repede

Frate, tu ce sporturi ai jucat pe la nunți ?! La ce întrebări îți pui și la ce răspunsuri îți dai, sunt convins că n-ai călcat vreodată într-un vestiar !!!...

benaflek
benaflek  •  09 Decembrie 2015, 12:57

mai dica ma .tu nu poti conduce armata n lupta.locul tau e pe la aprovizionare pe la bucatarie.cum sa dea ostirea pe mana ta ?tu bagi panica in ei inainte sa scoata sabia din teaca

alenb
alenb  •  09 Decembrie 2015, 12:37
Postat de andy_2008 pe 09 Decembrie 2015, 11:03

Dica nu a inteles nimic.Reghe si Neubert nu sunt magicieni dar sunt profesionisti.Dica si Radoi nu sunt nimic deocamdata.

daca "profesionistii" pierd cu viitorul sper ca sa dea vina pe acesti "nimic"de dica si radoi. Ar fi culmea penibilului ca la victorie sa fie meritul lui reghe iar la infrangere vina grelei mosteniri

Vezi toate comentariile (58)
Comentează