FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică se poate baza din nou pe el » Revine după aproape două luni de pauză + Ce absenți va avea FCSB la meciul de la Iași

Articol de , , - Publicat vineri, 16 noiembrie 2018 20:36

Etapa următoare, la Iaşi, pe 25 noiembrie, FCSB se va putea baza din nou pe serviciile fundaşului central Mihai Bălașa, 23 de ani, care a absentat în ultimele două luni. Acesta s-a accidentat în meciul cu Dunărea Călăraşi, 2-0, disputat pe 23 septembrie.

Planici şi Stan s-au reaccidentat în derby-ul cu Dinamo, însă după revenirea echipei la antrenamente, staff-ul medical i-a dat veşti bune lui Nicolae Dică: sârbul nu are nimic grav, în timp ce fostul jucător al Astrei e deja apt pentru a relua şedinţele de pregătire la acelaşi nivel cu ceilalţi fotbalişti. 

Veştile bune se opresc aici fiindcă Dică va avea din nou dificultăţi majore să alcătuiască primul "11" la meciul din runda următoare: deplasarea de la Iaşi, cu Poli. Are doi oameni de bază, din defensivă, suspendaţi: Benzar şi Planici. În plus, va lipsi şi Gnohere, golgeterul la zi al echipei şi al Ligii 1, cu 10 goluri. 

În acest context, în defensivă, antrenorul va fi nevoit să regândească formula şi să apeleze din nou la permutări. Totuşi, există o revenire extrem de importantă. Mihai Bălaşa, care a fost rezervă în Derby de România, va avea cel puţin un ciclu săptămânal de antrenamente normale şi aproape sigur va fi titularizat în centrul defensivei.

Va face cuplu cu Filip, iar pe benzi vor apărea doi jucători obişnuiţi cu un astfel de post: Alexandru Stan fundaş dreapta, iar Morais fundaş stânga.

În atac, înlocuitorul lui Gnohere va fi un atacant de meserie, Raul Rusescu, numai că cifrele lui în Liga 1 în ultima perioadă lasă foarte mult de dorit: 5 meciuri în care cel mai mult a bifat 19 minute şi niciun gol înscris.

Defensiva FCSB în ultimele 5 meciuri oficiale

Dinamo - FCSB 1-1: Benzar, Planici, Filip, StanFCSB - Astra 1-0: Benzar, Filip, Morais, M. Roman
Călăraşi - FCSB 2-1: Jakolis, Filip, Morais, M. Roman
FCSB - Voluntari 2-1: Benzar, Planici, Filip, M. Roman
Craiova - FCSB 2-1: Benzar, Planici, Filip, Morais
Linia defensivă cu care FCSB a început sezonul: R. Benzar, Planici, Bălaşa, Momcilovici

Citește și: Dică i-a "citit" pe jucătorii pe care Becali îi vrea cu orice preț: "Unul poate evolua ca număr 9, iar celălalt a crescut în forță și are viteză"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
rusine_rinamo_ksv_csa
rusine_rinamo_ksv_csa  •  16 Noiembrie 2018, 23:31

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează