FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică și-a băgat în ședință un jucător + De ce a fost Gnohere căpitan la ultimul meci și ce se întâmplă cu banderola

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 noiembrie 2018 19:07

Nicolae Dică susține că a avut o discuție cu Florin Tănase, după ce jucătorul de la FCSB a refuzat să preia banderola în timpului meciului câștigat cu FC Voluntari, scor 2-1, fiind surprins de camerele de luat vederi.

”Florin Tănase nu-mi spusese înaintea meciului că nu mai vrea banderola. Am avut o discuție cu el pe tema asta. Nu vreau să divulg ce am vorbit cu el. Putea să treacă neobservat acest gest. Nu și-a dat seama de reacție. Planici e primul căpitan al echipei”, a declarat Dică la TV Telekom Sport.

Antrenorul de la FCSB l-a pus căpitan pe Gnohere la ultimul meci cu Astra, scor 1-0: ”I-am dat banderola lui Gnohere pentru că și-o dorea foarte mult. Am avut o discuție cu staff-ul, cu MM și am zis să-l punem căpitan. A fost foarte bine, că a avut o evoluție foarte bună. A marcat și l-am văzut în minutul 90 că a venit ca fundaș în apărare să respingă mingea. Mi-a spus că banderola l-a impulsionat”.

Citește și: 7 ani căpitanul Stelei, Rădoi desființează gestul lui Florin Tănase: "M-a jignit! Pe teren n-aș fi făcut nimic, dar în vestiar..."

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
martinpen
martinpen  •  08 Noiembrie 2018, 00:05
Postat de fcsbist.de.mic pe 07 Noiembrie 2018, 22:07

Gnoere merita banderola. E cam singurul profesionist de acolo.

Cand era Alibec, au sarit toti pe el sa slabeasca ca avea 90 kg... Bizonul asta are 98 de kg si nu ii spune nimeni nimic ? Mache, MM se aude ? ca voi sunteti aia cu moda "slim"...

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  07 Noiembrie 2018, 22:07

Gnoere merita banderola. E cam singurul profesionist de acolo.

chromophobia
chromophobia  •  07 Noiembrie 2018, 20:57
Postat de Stefan Chiorpec pe 07 Noiembrie 2018, 19:36

Cineva minte aici !! Gnoere a spus că a rămas surprins când i s-a dat banderola,iar Dică spune că și - a dorit- o mult !! Dar voi ,fiind *** nu vreți să supărați pe niciunul !!

Nu stie ce sa mai minta si el incat sa para ca el e antrenorul

Vezi toate comentariile (5)
Comentează