FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 2-0

Dică și oficialii FCSB atacați de un jucător: "Denis e cel mai bun atacant din România, dar nimeni de la echipă nu-l ajută!"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 noiembrie 2017 11:40

Denis Alibec n-a fost inclus în lot pentru meciul pierdut ieri de FCSB pe terenul Astrei, scor 0-2, însă foștii colegi îi duc dorul și spun că atacantul trebuie ajutat.

Alexandru Ioniță a fost cel mai bun jucător de pe teren, fiind notat cu 8 de Gazeta Sporturilor, dar îi atacă pe oficialii roș-albaștrilor că nu-l ajută pe Alibec să treacă peste perioada grea.

"Denis este cel mai bun atacant din România. Doar că trece printr-o perioadă mai grea și nimeni de acolo nu-l ajută. Când a fost bun, a fost bun. Acum, când nu mai marchează, toți îi dau în cap. Nu văd cum ar putea să iasă din această situație. Doar singur ar putea", a declarat Alex Ioniță.

0 goluri în 11 meciuri în Liga 1 bifat Alibec în acest sezon

Citește și: Incredibil! Becali a aflat de ce n-a jucat Alibec cu Astra

Citește și:Ceață completă, nea Gigi! Budescu l-a "terorizat" pe Florin Tănase, dar nu a făcut ce l-a acuzat Becali! Avem dovada: fază cu fază

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează