FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Vedeta lui Dinamo e gata să plece, din cauza problemelor cu banii: „Nu știu cum o să se descurce”

Articol de , - Publicat joi, 03 iunie 2021 23:21 / Actualizat joi, 03 iunie 2021 23:54

Florin Manea, impresarul lui Diego Fabbrini, a vorbit despre viitorul mijlocașul italian și confirmă că acesta o va părăsi pe Dinamo.

Agentul a vorbit după meciul FC Voluntari – Dunărea Călărași 4-0, din barajul de menținere/promovare în Liga 1, despre italianul de 30 de ani și speră să ajungă la o înțelegere cu Dinamo. 

VIDEO Florin Manea: „Dinamo să-i dea niște bani lui Fabbrini și ne găsim altă destinație”

„Fabbrini? Am înțeles ca cei de la Dinamo sunt în imposibilitate... Eu le-am zis din iarnă să-l lase să plece și nu au vrut. Acum nu știu cum o să se descurce. Probabil o să încercăm să ajungem la o înțelegere cu ei. 

Nu vrem să facem rău clubului Dinamo, dar în același timp nici nu pot lucra contra lui Diego. Trebuie să plătească niște bani și probabil ne vom găsi altă destinație”, a spus Florin Manea.

500.000 de euroeste cota lui Diego Fabbrini, potrivit trasfermarkt

Fabbrini a ajuns la Dinamo în august 2019, de la ȚSKA Sofia. În sezonul recent încheiat, mijlocașul a bifat 39 de partide, în care a reușit 3 goluri și 3 pase de gol.

Nu dăm noi afară, dar vorbim de salarii pe care Dinamo nu și le va mai putea permite, apoi dorința jucătorilor. Dinamo nu trebuie să intre în al treilea an de suferință, fiindcă ar putea fi fatal. Dacă nu luăm măsuri, să construim sănătos pe un buget mic, dar corect, riscăm colapsul. Noile salarii? Plus, minus 5.000 de euro pe lună, cu bonusuri de performanță. Deviza lui Dinamo trebuie să fie «sinceritate, transparență și realitate» 
– Mario Nicolae, team manager Dinamo, în mai

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

A făcut comanda pe banii DDB! Fanii au aflat cu stupefacție de ultima „manevră” a lui Cortacero

Scapă cine poate! Ce urmează la Dinamo: „Nu mai putem continua, depunem memorii”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
titiduru22
titiduru22  •  04 Iunie 2021, 18:03

Ma imbat daca pleaca , cea mai mare teapa de jucator care a jucat la noi .

magic4ever
magic4ever  •  04 Iunie 2021, 12:09

Numai veseta nu este Fabbrini...sa plece ca nu joaca nimic!

danut1971
danut1971  •  04 Iunie 2021, 12:01

drum bun si cale batuta!poate al ia gigi la fcsb

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close