FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A făcut comanda pe banii DDB! Fanii au aflat cu stupefacție de ultima „manevră” a lui Cortacero

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 iunie 2021 09:29 / Actualizat miercuri, 02 iunie 2021 09:42

Dinamo se pregătește de noul sezon, dar fanii din DDB, cei care au rezolvat problema datoriilor și au ajutat la obținerea licenței pentru Liga 1, au noi probleme din cauza lui Pablo Cortacero.

Finanțatorul iberic, dispărut de la echipă, nu a renunțat la ideea revenirii ca șef în Ștefan cel Mare, s-a adresat justiției române, dar nu este în concordanță cu avocații care nu-l povățuiesc de bine. 

Dinamo, o nouă datorie din cauza lui Pablo Cortacero

Totuși, roș-albii au aflat cu stupefacție de o nouă situație negativă creată de spaniol, susține Radio Dinamo 1948. Mai exact, a dat comandă, în numele clubului, de 30.000 de tricouri similare cu ale echipei de la sponsorul tehnic al bucureștenilor, firma Macron, iar acum italienii cer banii! 

Cortacero a dat comanda, însă nu a achitat nimic. Acum, „câinii" trebuie să rezolve și această situație ingrată.

FIFA, interdicție majoră pentru Dinamo

Fundașul spaniol Isma Lopez (31 de ani) a reclamat-o pe Dinamo la FIFA, cerând drepturile contractuale pentru întreaga durată a înțelegerii. Clubul din Ștefan cel Mare a primit interdicție la transferurile pe bani. 

Spaniolii au tras la loz în plic. În câteva zile se va debloca întreaga situație, aceasta este procedura normală, dar nu ai cum să nu vezi intenția rea. Să vrei toți banii, tot, când tu ai stat două luni la club... 

Au mai existat jucători în istoria fotbalului în astfel de situații, dar ajungeai la o înțelegere de bun simț. Mai ales că vorbim de situația asta, în condițiile în care conaționalii tăi (n.r. Pablo Cortacero) au distrus tot la club. Este clar pusă la punct toată strategia. În 99% din cazuri, toți cereau o sumă acolo, se mulțumeau corect și cinstit
- Mario Nicolae, team manager Dinamo. pentru GSP.ro

VIDEO Dorinel Munteanu, mesaj radical pentru Dinamo: „Mai bine să o ia de la capăt, să nu se mai chinuie”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Scapă cine poate! Ce urmează la Dinamo: „Nu mai putem continua, depunem memorii”

EXCLUSIV Unul dintre liderii lui Dinamo îşi anunţă iminenta plecare: „Ştii că va veni un moment când va fi vorba de bani și se duce totul în prăpastie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
alex.aelev
alex.aelev  •  04 Iunie 2021, 01:41
Postat de mosul.cu.sacul.plin pe 02 Iunie 2021, 16:05

Fcsb-iștii vor să profite de Cortacero și-l roagă (insistent) să comande și câteva mii de vestuțe roșii. Cică, alea din 2016 s-au decolorat.

de acord cu tine, singura problema e ca va trebui sa le plateasca ddb-ul...altfel zis: radem-glumim/"ce comanda cortacero"-platim :)

1745flo
1745flo  •  03 Iunie 2021, 00:13
Postat de steauaeuna pe 02 Iunie 2021, 19:05

Ce mare dreptate ai...Da, la STEAUA semneaza Argaseala dar la dinam0? Cine? cainii? da, cainii...din Giurgiu. Hauuuuuuuuu...vai mama voastra. Dar stati ma cuminti ca le face stadion...fara pista... tichie de margaritar...

Gigistul dacă nu e si fudul, parca nu e prost destul!

gigicu.debelihu
gigicu.debelihu  •  02 Iunie 2021, 20:33
Postat de steauaeuna pe 02 Iunie 2021, 19:05

Ce mare dreptate ai...Da, la STEAUA semneaza Argaseala dar la dinam0? Cine? cainii? da, cainii...din Giurgiu. Hauuuuuuuuu...vai mama voastra. Dar stati ma cuminti ca le face stadion...fara pista... tichie de margaritar...

Bă, vòi sunteti atat de prostalai ca plange pamantùl sub voi! Dinamò e tinuta de suporteri! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează
Close