FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

O vedetă pleacă de la Dinamo » „Câinii” îl pierd gratis: „Cu ce să se aleagă ei? Va merge și la FIFA”

Florin Manea, impresarul lui Diego Fabbrini (30 de ani, mijlocaș ofensiv), vrea să-l scape pe fotbalist de Dinamo.
Florin Manea, impresarul lui Diego Fabbrini (30 de ani, mijlocaș ofensiv), vrea să-l scape pe fotbalist de Dinamo.

Articol de - Publicat luni, 05 iulie 2021 17:23 / Actualizat luni, 05 iulie 2021 20:58

Florin Manea, impresarul lui Diego Fabbrini (30 de ani, mijlocaș ofensiv), vrea să-l scape pe fotbalist de Dinamo.

„Avem o ofertă scrisă pentru el, din Turcia. S-ar putea să se întoarcă și în Italia, sunt discuții. Mai e și Grecia o variantă. Dinamo cu ce să se aleagă? Se alege cu faptul că a jucat Fabbrini la ei. Va merge la FIFA și o să-și ia niște salarii, nu știu exact câte, după intrarea asta în insolvență”, a declarat Manea în emisiunea „Liga Digi Sport”.

Diego Fabbrini vrea să plece de la Dinamo

Fabbrini mai are un an de contract cu Dinamo și și-a depus memoriu pentru a-și recupera datoriile. Fabbrini a ajuns la Dinamo în august 2019, de la ȚSKA Sofia. În sezonul recent încheiat, mijlocașul a bifat 39 de partide, în care a reușit 3 goluri și 3 pase decisive.

Din informațiile Gazetei, Fabbrini nu a fost astăzi la antrenament și ar putea pleca în Serie B. Transferul poate fi perfectat în orele următoare, cel târziu mâine.

Discuție decisivă la Dinamo: Iuliu Mureșan - Dusan Uhrin

Cehul Dusan Uhrin a plecat vineri în Cehia, dar este gata să revină la Dinamo, în ciuda problemelor financiare. Sursele GSP.ro au confirmat că Uhrin va fi în București marți, fiind plecat din România pentru a rezolva anumite probleme medicale.

Iuliu Mureșan, administratorul special desemnat de Dinamo, se ocupă deja de situația din club. Sursele Gazetei Sporturilor dezvăluie că viitorul oficial al lui Dinamo a avut deja o discuție cu Dusan Uhrin, cu care a lucrat la CFR Cluj, și i-a spus că este foarte important pentru viitorul clubului.

Mureșan, care ajunge azi la București, le-a transmis celor de la Dinamo și din DDB că trebuie făcut orice efort pentru ca cehul să nu plece de la echipă.

Bursa transferurilor la Dinamo

  • Antrenor: Dusan Uhrin (confirmat) 
  • VENIRI: C. Nica (liber) REVENIRI: Fara (Constanța 1920), D. Petrișor (Aerostar), Răducan (Oțelul), Neicuțescu (Chindia) 
  • PLECĂRI: Blejdea (U Cluj), Camara (Jagiellonia), Mejias (Middlesbrough), Morsay (Chievo), Albentosa (liber), Kongshavn (liber)

Relația cu năbădăi dintre Cornel Dinu și fostul dinamovist Alexandru Iliuciuc: „Legătura dintre noi? Ca între un salcâm și un cireș”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Continuă greva la Dinamo! Jucătorii au mai boicotat un amical, situația e disperată

Iuliu Mureșan a acceptat să preia funcția de administrator special la Dinamo: „ Vin!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  06 Iulie 2021, 00:24
Postat de sibelius pe 05 Iulie 2021, 20:19

Rostul e reesalonarea datoriilor. Doar nu crezi ca jucatorii pe care i-a prins insolventa la Dinamo sunt un fel de sclavi care trebuie sa lucreze gratis? Deocamdata cererea nu a fost aprobata, nu exista un plan de reorganizare, nu exista nimic in afara de interdictia de a legitima jucatori.

te inseli. las la o parte 'interesul' tau aproape nenatural vis-a-vis de insolventa la Dinamo. Insolventa a fost aprobata saptamana trecuta de catre Judecatorie. Da, planul de reorganizare mai dureaza putin, dar va urma cat de curand. Si insolventa nu presupune doar reesalonarea datoriilor. Uita-te la prima insolventa a lui Dinamo, la cea a CFRului si la cele 2 parca ale Gazului. s-a sters f mult din cuantumul datoriilor, nimeni nu a platit datoriile in full. Si jucatorii nu vor fi sclavi, nu vor juca pe gratis in insolventa, s-ar putea sa joace pe mai putini bani dar platiti la timp. in schimb , si recunosc ca nu e corect, vor pierde mult din salariile neplatite inainte de insolventa.

mda....
mda....  •  05 Iulie 2021, 23:48
Postat de iosif_ pe 05 Iulie 2021, 19:53

Fabbrini trage ponoasele pentru că a avut încredere oarbă în netrebnicii de la DDînB

Cum le stii tu pe toate.Oare asa de vehement ai fost si atunci când o grămadă de fabrici au fost "privatizate" de "investitori" străini ?Penibil-esti un ipocrit care posteaza la comanda

creeperno115
creeperno115  •  05 Iulie 2021, 22:40

Drum bun, cale batuta!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează