FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Diego Fabbrini sub comanda lui Rednic? Impresarul confirmă: „Jucătorul e tentat, e posibil să ajungă la Dinamo”

Articol de GSP - Publicat marti, 26 martie 2019 14:55

Dinamo ar putea să dea o lovitură importantă pe piața transferurilor. Mircea Rednic încearcă să-l aducă de la vară pe Diego Fabbrini (28 de ani), mijlocașul ofensiv italian al lui FC Botoșani. 

„Fabbrini este în ultimele luni de contract. El va deveni liber la vară. Este posibil să ajungă la Dinamo, au fost discuții, și jucătorul este tentat. Acolo este Rednic și echipa este în București, se va bate la trofee sezonul viitor.

Așa că sunt multe atuuri pentru a ajunge la Dinamo. Deocamdată, nu am discutat sume concrete. Sunt mai multe echipe interesate de serviciile jucătorului”, a declarat Florin Manea, impresarul care l-a adus în România pe Diego Fabbrini, conform doardinamo.ro.

4 goluri a marcat Fabbrini în Liga 1 pentru FC Botoșani, el venind în Moldova la începutul acestui sezon

800.000 €e cota de piață a lui Fabbrini, conform transfermarkt.de

 Citește și:

EXCLUSIV Pleacă Rednic de la Dinamo? Negoiță vrea să-i angajeze „paznic”, după transferurile haotice

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
1726246054337933
Cosmin Petru Ardelean  •  26 Martie 2019, 20:03
Postat de rocky2 pe 26 Martie 2019, 17:28

Probabil pentru ca fcsb e o gluma proasta!

Si ionita a refuzat salar triplu de la gigi. Unii chiar nu suport fcsb ul ce e asa greu

cornelconasu
cornelconasu  •  26 Martie 2019, 17:55
Postat de bilzerian_din_vaslui pe 26 Martie 2019, 15:39

Nu merge niciodata Fabbrini la Minamoul lui Redmic. Ce sa faca acolo, sa ia 5000 de euro pe luna si sa joace in playout an de an? Pai la Botosani castiga mai bine si are sanse mai mari la playoff.

Zeci de jucători au fost umiliți, unii s-au întors la vechile echipe, alții si-au terminat brusc cariera după ce erau cei mai buni pe posturile lor în Romania ! CAUZA ?! Au semnat în speranța unui salariu mai bun cu...FCSB și au făcut greșeala vieții ! După ce li s-a creat iluzia că sunt bine primiți au fost alungați, șantajați, jigniți, obligați să se antreneze prin parcuri și să plece fără a-și recupera măcar salariile ! Lista e foarte lungă , putem aminti doar Tade Guillerme, Alcenat, Hamroun, Golofca, Qaka și mulți, mulți alții care nici măcar nu au primit salariile mult trâmbițate !!!... Ei bine de asta nu mai vor în *** lui Becali unde minciuna, incompetența și aroganța sunt caracteristice și vor la echipe unde salariul e decent și plătit la timp fără amenințări și batjocură săptămânală ! PS Salariile din vară ale fotbaliștilor de la Dinamo vor fi de minim 8-10 mii de euro, așa că stai blând cu afirmațiile !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky2
rocky2  •  26 Martie 2019, 17:28
Postat de whiteredarad pe 26 Martie 2019, 16:04

Trebuie sa fie mare fraier italianul sa vrea sa vina la Dinamo. La o echipa si cu salariu mic, si cu probleme interminabile pe mai multe planuri. Italianul a refuzat salariu triplu la FCSB, de ce ar alege Dinamo ?

Probabil pentru ca fcsb e o gluma proasta!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează