FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Diego Fabbrini vine să semneze cu Dinamo: „A fost o ambiție personală să-l aduc acasă! 99 % ne-am înțeles”

Articol de - Publicat miercuri, 21 august 2019 21:21

Vârful italian Diego Fabbrini (29 de ani) vine mâine în România pentru a discuta ultimele detalii privind transferul la Dinamo București.

Fabbrini a fost la o semnătură de ajunge la Dinamo încă din finalul stagiunii trecute. Bulgarii de la ȚSKA Sofia l-au „suflat” în ultima clipă, dar sunt dispuși să renunțe acum la el. Costin Manea, impresarul jucătorului, a confirmat 

„Discuţiile sunt foarte avansate. Abia şi-a reziliat contractul cu CSKA, dar suntem foarte aproape de o înţelegere cu Dinamo. A fost o ambiţie personală a mea să-l aduc pe Diego acasă, în România, chiar la Dinamo. De ce? Pentru că am un respect deosebit pentru oamenii de acolo, în special pentru domnul Cornel Dinu şi pentru domnul Bălănescu

. Au mai fost discuţii cu Dinamo în urmă cu ceva timp, dar dacă atunci eram în mare parte înţeleşi, acum pot spune că în proporţie de 99.99% Fabbrini vine la Dinamo”, a declarat Costin Manea pentru TV Telekom Sport.

În sezonul trecut, italianul a evoluat pentru FC Botoșani, formație pentru care a reușit 5 goluri și 5 assisturi în 32 de partide oficiale. Jocurile bune l-au propulsat în atenția celor mai importante cluburi din Liga 1, printre care FCSB și Dinamo, însă niciuna dintre aceste formații nu l-a convins la momentul respectiv să rămână în România. 

Fabbrini a evoluat de-a lungul carierei pentru Empoli, Udinese Calcio, Palermo, Siena, Millwall, Birmingham, Watford, Middlesbrough, Spezia Calcio, Real Oviedo, FC Botoșani și CSKA Sofia.

1.000.000 €este cota de piață a lui Diego Fabbrini, conform Transfermarkt

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Plecarea lui Negoiță a blocat transferul lui Cosmin Matei » Ultimele detalii de la Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
mosvasile
mosvasile  •  22 August 2019, 17:27
Postat de pe 21 August 2019, 21:40

Mânării de impresar. Dus la bulgari o lună, apoi readus in liga 1. Dubios.

Exact!

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  22 August 2019, 17:21

Interesant!Tocmai apararea lui Dinamo l-a facut "mare" pe acest"oriundi"-care de "bun"ce e,iata ca a fost refuzat si de TSKA Sofia-iar acum, il ia Dinamo ca... vedeta!Raducioiu are dreptate:Dinamo are o problema de identitate- bagand in echipa multi straini refuzati de altii-in timp ce nu are rabdare cu tinerii din curtea sa!

redbuldog
redbuldog  •  22 August 2019, 09:34
Postat de alexyulyan pe 21 August 2019, 21:57

Atat de bun e incat bulgarii l-au pus pe liber dupa cateva antrenamente =)))))))

Ehi lasa ca si Mhalangu era ,,tatic" la Dinamo,iar la bulgari a clacat..e chestie de adaptare si pozitionare in sistemul noii echipe,trebuie ca antrenorul sa~l aseze in,,partitura" cea mai convenabila dpdv al randamentului..!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează