FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dieter Hoeness: "Alexandru Curtean e un jucator interesant"

Alexandru Curtean
Alexandru Curtean

Articol de GSP - Publicat luni, 12 ianuarie 2009 00:00

Cotidianul german Berliner Zeitung susţine că jucătorul Mediaşului, Alexandru Curtean, este aproape de un transfer în capitala Germaniei:

Alexandru Curtean se află pe lista de achiziţii a Herthei. Jucătorul de 21 de ani a trezit din nou interesul antrenorului Lucien Favre. Cel poreclit Zidane-ul României, a fost la un pas de a ajunge la Hertha încă din vară, însă în ultima secundă transferul a picat din cauza pretenţiilor financiare prea mari (1,3 mil. de euro) dar şi a pregătirii fizice precare a jucătorului”, scriu ziarişti nemţi.

Căutăm peste tot un mijlocaş polivalent”, confirmă Favre.

Curtean este un jucător interesant. A avut un tur de campionat foarte bun. Avem nevoie de un jucător de bandă stîngă”, susţine managerul Dieter Hoeness.

Nu îl cunosc personal pe Curtean, însă am auzit numai lucruri bune despre el”, spune jucătorul Maximilian Nicu.

Conform Berliner Zeitung, Hertha ar fi dispusă să plătească pentru Curtean suma de 750.000 de euro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
 •  13 Ianuarie 2009, 14:55

Mai "cargo",sa sti ca aceasta comparatie nu este deplasata!O sa vezi!Vor plange Becali&Argaseala ca nu l-au luat,asa cum au plans dupa Viduka!Nici asta nu avea loc la Steaua ,dar a avut la Leeds United,si dadea o caruta de goluri pe sezon!

 •  13 Ianuarie 2009, 14:41

un mare talent, pacat nu trebuie lasat sa plece cu asa jucatori putem aduce romania in elita fotbalului

 •  13 Ianuarie 2009, 14:04

si pe internet va pot gasi jucatori mai buni fata de ce a-ti adus voi la club fara sa va costa enspe' mii de euro un scouter care nici nu stie cum il cheama daca il intrebi...uitati-va la MM stoica asa mai neortodox el uneori prin comportamentul sau dar a facut "O ECHIPA" acolo la urziceni si asta pt. ca se pricepe la fotbal nu la vorbe !!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close