FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Diferență ISTORICĂ! Dinamo, umilită de FCSB în 2021: „câinii”, niciodată atât de jos!

FCSB are 34 de puncte peste Dinamo / foto: GSP +22   FOTO
FCSB are 34 de puncte peste Dinamo / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 decembrie 2021 19:25 / Actualizat sambata, 18 decembrie 2021 19:35

FCSB și Dinamo mai au de disputat un singur meci în 2021. Dacă roș-albaștrii speră să încheie anul cu o nouă victorie, „câinii” încearcă să evite rușinea de a ierna în postura de „lanternă roșie”, situație matematic posibilă în acest moment. 

Diferența dintre cele două mari rivale n-a fost niciodată mai vizibilă decât acum. După 20 de etape, FCSB are un avans istoric față de rivala din șoseaua Ștefan cel Mare: 34 de puncte!

A reziliat cu Dinamo! » Rednic l-a dat afară pe fotbalistul despre care spunea în urmă cu o lună: „Se vede că e bun”
DINAMO
A reziliat cu Dinamo! » Rednic l-a dat afară pe fotbalistul despre care spunea în urmă cu o lună: „Se vede că e bun”

Record istoric: 34 de puncte între FCSB și Dinamo

Sunt, așadar, 34 de puncte între cele două mari rivale, cea mai mare diferență înregistrată vreodată! FCSB a fost în permanență peste Dinamo în actuala ediție, ba chiar a „zdrobit-o” în unicul meci direct de până acum: 6-0, pe 12 septembrie, la ultimul meci cu Dario Bonetti pe banca roș-albilor. 

+18 FOTO

Actuala diferență de puncte a depășit chiar cele 27 de puncte pe care Dinamo le-a avut în fața lui FCSB la finalul ediției 1999/2000, când alb-roșiii antrenați de Cornel Dinu au câștigat eventul.

Finalul sezonului regulat ar putea aduce o majorare a diferenței dintre FCSB și Dinamo. Dacă roș-albaștrii sunt obligați să câștige meci după meci pentru a rămâne în apropierea liderului CFR, Dinamo are parte de un program infernal: meciuri cu Farul, FC Argeș, FCSB, FC Botoșani, CS Universitatea Craiova, UTA, Rapid, Sepsi sau CFR. Absolut toți par adversari inaccesibili pentru „nava” în derivă a lui Rednic.

Cred că Dinamo e acolo conjunctural. Jocul pe care l-a prestat nu o propune pentru un loc retrogradant. Eu cred că Dinamo va scăpa și nu va scăpa pentru că se va mări numărul de participante la competiție, ci pentru că va reuși să iasă de pe pozițiile care retrogradează direct. 

Cred că Dinamo poate scăpa și de «baraj», la ce echipe sunt în subsolul clasamentului și la ce joacă Dinamo. Cred că e o chestie de timp până când vor scăpa de acolo.

- Mihai Stoica, manager general FCSB

Clasament Liga 1: FCSB și Dinamo, separate de 34 de puncte

VIDEO Marin „Magiun” Barbu, despre situația de la Dinamo: „Mulți fotbaliști vor refuza să mai vină”

Citește și alte știri de actualitate: 

A reziliat cu Dinamo! » Rednic l-a dat afară pe fotbalistul despre care spunea în urmă cu o lună: „Se vede că e bun”

Ilie Dumitrescu, revoltat de incidentul dintre fanii lui Dinamo și Deian Sorescu: „Asta e marcă înregistrată România”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
laur33
laur33  •  20 Decembrie 2021, 14:05
Postat de contrabas3 pe 18 Decembrie 2021, 20:52

Titlul articolului este greșit. Corect ar fi fost ăsta: “Dinamo s-a umilit singură, și nu mai poate de rușine.”

Da pai exact rusinea e cea mai mare problema la Dinamo acum, in rest sunt ok. A vorbit si nea Scarlat, ca e si el din sat.

leu.mr
leu.mr  •  20 Decembrie 2021, 09:47

1. Diferenta de pct poate creste, campionatul nu s-a terminat 2. In sezonul 99/00 Divizia A avea 18 echipe

tororosso
tororosso  •  19 Decembrie 2021, 15:16

Diferența se poate face doar atunci când ambele combatante au același lot valoric și un buget asemănător . Regele este banul și dacă Dinamo avea un om cinstit ca patron , azi avea și jucători de valoare ,un stadion de care să fie mândră dar și un antrenor de top care să ducă echipa acolo unde îi este locul . Toți foști patroni ca răposatul Turcu , Badea , Săvulescu , Borcea și Negoiță toți cu bube în cap și cazier ,au dus în pragul falimentări acestui club .

Vezi toate comentariile (18)
Comentează