FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A reziliat cu Dinamo! » Rednic l-a dat afară pe fotbalistul despre care spunea în urmă cu o lună: „Se vede că e bun”

Mircea Rednic, antrenor Dinamo // foto: Imago Images
Mircea Rednic, antrenor Dinamo // foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 18 decembrie 2021 09:27 / Actualizat sambata, 18 decembrie 2021 10:36

Fundașul dreapta Petar Gluhakovic (25 de ani) s-a despărțit de Dinamo, înaintea ultimului meci al „câinilor” din acest an, cu Farul. Transferul austriacului fusese realizat în mandatul lui Mircea Rednic (59), care l-a avut pe fotbalist în probe. 

  • Dinamo - Farul se joacă luni, 20 decembrie, de la ora 20:30, live pe GSP.ro. Este ultimul meci din Liga 1 al anului. Constănțenii au câștigat clar ultimul meci direct, 3-0.

Petar Gluhakovic a rezistat la Dinamo doar o lună și o zi. Apărătorul de bandă și-a reziliat contractul cu formația bucureșteană, a dezvăluit aseară Fanatik. Informația este confirmată de surse autorizate GSP.ro: începând de astăzi, Petar nu va mai fi prezent la antrenamentele echipei. 

Încă un scandal de amploare la Dinamo! Un jucător important a răbufnit de față cu toată lumea: „Plec și nu mă mai întorc!” + Rednic l-a exclus!
DINAMO
Încă un scandal de amploare la Dinamo! Un jucător important a răbufnit de față cu toată lumea: „Plec și nu mă mai întorc!” + Rednic l-a exclus!

Petar Gluhakovic a plecat de la Dinamo!

Astfel, fundașul dreapta și-a încheiat aventura la Dinamo cu doar două meciuri jucate. La debut, pe 22 noiembrie, a rezistat 72 de minute pe teren cu FC Voluntari și a fost blamat pentru golurile încasate de echipa sa.

Apoi a fost integralist cu Chindia, în urmă cu 5 zile, în prima victorie în campionat a „câinilor” după o secetă de 4 luni!

Pentru prestația împotriva dâmbovițenilor, Gluhakovic a fost notat cu 5 în Gazeta Sporturilor. Pentru cea cu FC Voluntari a primit 3!

Mircea Rednic, în noiembrie: „Se vede că Gluhakovic e bun”

Gluhakovic a fost adus la Dinamo de către Mircea Rednic, care l-a testat pe fundaș înainte ca acesta să-și pună semnătura pe contract. Rednic a ales să mizeze pe el în ciuda faptului că Gluhakovic avea o perioadă lungă de pauză, de aproximativ un an, provocată de accidentări

„Se vede că e bun, chiar dacă nu a jucat de mult timp. E precum Collins Fai. Lovește bine cu ambele picioare, e puternic și are viteză”, spunea „Puriul” în noiembrie.

La o lună de atunci, Gluhakovic a plecat din „haită”.

A reziliat cu Dinamo! » Rednic l-a dat afară pe fotbalistul despre care spunea în urmă cu o lună: „Se vede că e bun”
Petar Gluhakovic încearcă să blocheze o centrare a lui Ion Gheorghe // foto: Imago Images

Mircea Rednic a început curățenia la Dinamo

În altă ordine de idei, Gluhakovic nu este singurul jucător de care Dinamo se desparte în această perioadă. Antrenorul Mircea Rednic are de gând să scape de foarte mulți jucători care acum fac parte din lotul său. Nu doar de cei din „grupa B”, acolo sunt trimiși exilații, precum Cosmin Matei, Steliano Filip, Nica, Dudea, Crețu, Moldoveanu, Neicuțescu și Mihaiu.

De fapt, Rednic va începe curățenia chiar cu fotbaliștii aduși de el. Jucătorii sosiți de curând în „Ștefan cel Mare”, cei aduși la solicitarea antrenorului, au o clauză în contract cum că angajamentele pot fi desfăcute unilatereal, dacă Dinamo nu va fi satisfăcută de contribuția celor în cauză. Dintre ei, doar Carp, Espinosa și Kainourgios vor continua în „Ștefan cel Mare”!

Astfel, dintre cei 15 jucători sosiți în ultimele două „ferestre" de mercato, vor continua cu Dinamo Torje, Itu, Espinosa, Carp și Kainourgios.

Cum arată echipa disponibilizaților de la Dinamo

  • Iliev - Gluhakovic (Nica), Pinto, R. Popa, St. Filip - Matei, Dudea, Crețu, Vestenicky (Mihaiu) - Nunici (Moldoveanu), Țîră (Neicuțescu)

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Speriați de ultrași! Torje dezaprobă gesturile fanilor dinamoviști: „Sunt jucători foarte emotivi, poate luni le tremură picioarele”

Vedeta TV care iese din programul socios după incidentul dintre suporteri și Sorescu: „DDB a murit definitiv”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
creeperno115
creeperno115  •  18 Decembrie 2021, 22:38

Cu Rednic pana la capat!

1198649370199221
Dumitru Florin  •  18 Decembrie 2021, 20:17

Primii care trebuie "curatati" de catre tehnician ar trebui sa fie... Mircea Rednic si Luana! Ei aduc jucatori pe care-i lauda, dar numai cand citesti despre ce au in CV-uri iti dai seama ca sunt petarde! Cred ca cei in masura ar trebui sa cerceteze mai in amanunt cum e cu adusul asta de jucatori de catre duo Rednic, pentru ca este o istorie deja repetata, la fel procedand si in "catastrofa" anterioara de mandat, cand cei doi au adus in Stefan cel Mare un lot intreg de fosti jucatori, nicidecum fotbalisti! O Hahalera de antrenor, numai bun de gura!

cornelcc
cornelcc  •  18 Decembrie 2021, 19:07
Postat de dumitru82drugan pe 18 Decembrie 2021, 11:51

Pai aduce jucatori f slabi îi da afara pierde meciuri cand face schimbari dezbina jucatorii nu mentine acelasi lot de la meci la meci si acuza jucatorii dupa fiecare meci ! Asta e Redmic si asta a facut pe unde a fost !

Motive pentru care multi s-au bucurat cand au fost adusi “salvatorul” si Luana!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează