FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Luni se trage linie! Mircea Rednic dă afară masiv de la Dinamo! Începe cu jucătorii aduși de el, doar 3 nume rezistă

Mircea Rednic, 59 de ani, va face curățenie generală la Dinamo în această iarnă, foto: Imago +29   FOTO
Mircea Rednic, 59 de ani, va face curățenie generală la Dinamo în această iarnă, foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 17 decembrie 2021 12:01 / Actualizat vineri, 17 decembrie 2021 18:14

Mircea Rednic, 59 de ani, va face curățenie generală la Dinamo în această iarnă, nu scapă nici fotbaliștii aduși de el. Doar Carp, Espinosa și Kainourgios vor continua din acest ultim lot.

Dinamo a intrat din nou la ATI! Echipa a rămas cu zero puncte din deplasările sezonului după ce a condus cu 1-0 la CS Mioveni până în minutul 90+3, pierzând în final cu 2-1.

Luni, va fi ultima etapă cu Farul, acasă, echipă pe care Mircea Rednic a pregătit-o în sezonul precedent. Apoi, se trage linie.

Mihai Stoica îl taxează pe Rednic după discursul dur la adresa fotbaliștilor: „Un antrenor mare nu dă în jucători în public”
CS MIOVENI - DINAMO 2-1
Mihai Stoica îl taxează pe Rednic după discursul dur la adresa fotbaliștilor: „Un antrenor mare nu dă în jucători în public”

Iarna schimbărilor la Dinamo: Mircea Rednic, fără milă

În condițiile în care Mircea Rednic va continua la clubul din „Ștefan cel Mare”, antrenorul are de gând să scape de foarte mulți jucători care acum fac parte din lotul său. Nu doar de cei din „grupa B”, acolo sunt trimiși exilații, precum Cosmin Matei, Steliano Filip, Nica, Dudea, Crețu, Moldoveanu, Neicuțescu și Mihaiu.

Aceste ultime trei meciuri din 2021 au mai concretizat unele despărțiri ce vor fi oficializate după fluierul final al partidei contra lui Gică Hagi, așa cum a plănuit conducerea clubului de la bun început. 

După partida câștigată de Dinamo cu Chindia (1-0), Vestenicky a fost eliminat din lot, a ajuns la un acord privind rezilierea contractului. Apoi, după partida cu Mioveni (1-2), alte trei situații s-au clarificat: Iliev, Nunic și Țîră nu-și vor mai regăsi locul la roș-albi începând cu 2022, atacanții având la această confruntare ultima șansă, portarul bulgar fiind luat în vizor după al doilea meci în care a provocat un penalty.

@gsp.ro

Deian Sorescu a fost dezbrăcat de tricou de ultrașii lui Dinamo, după 1-2 cu Mioveni. ##dinamo ##deiansorescu ##ultras ##liga1

♬ original sound - batman is hot

Rednic va începe curățenia chiar cu fotbaliștii aduși de el

De fapt, Rednic va începe curățenia chiar cu fotbaliștii aduși de el. Jucătorii sosiți de curând în „Ștefan cel Mare”, cei aduși la solicitarea antrenorului, au o clauză în contract cum că angajamentele pot fi desfăcute unilatereal, dacă Dinamo nu va fi satisfăcută de contribuția celor în cauză. Carp, Espinosa și Kainourgios vor continua în „Ștefan cel Mare”.

Cătălin sprijinit și de evoluțiile sale, plus că este un fotbalist de grup, ceilalți doi străini și fiindcă s-au integrat, dar mai ales datorită faptului că au salarii mici. „Nu găsim la prețuri mai mici. Plus că s-au implementat deja. Dacă aducem alții, până când se vor integra, se închide sezonul", au explicat dinamoviștii pentru GSP.ro.

Astfel, dintre cei 15 jucători sosiți în ultimele două „ferestre" de mercato, vor continua cu Dinamo Torje, Itu, Espinosa, Carp, Espinosa și Kainourgios.

Cum arată echipa disponibilizaților de la Dinamo

  • Iliev - Gluhakovici (Nica), Pinto, R. Popa, St. Filip - Matei, Dudea, Crețu, Vestenicky (Mihaiu) - Nunici (Moldoveanu), Țîră (Neicuțescu)

Contracte între 2.000 și 4.000 de euro

Dinamo a semnat diverse contracte cu jucătorii aduși în mandatul lui Rednic, cu clauze de reziliere și cu sume care se înscriu în parametrii clubului aflat în insolvență. 

Gluhakovici câștigă 2.000 de euro/lună, Kainourgios - 3.000 de euro/lună, apoi restul jucătorilor câte 4.000 de euro/lună. Contractele lor se pot rezilia fără probleme, săptămâna viitoare. Apoi, dacă Dinamo își îndeplinește obiectivul, angajamentele lor pot crește. 

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Vedeta TV care iese din programul socios după incidentul dintre suporteri și Sorescu: „DDB a murit definitiv”

EXCLUSIV Ședință în benzinărie » Ultimele informații de la Dinamo: au bătut cu pumnii în geam, Rednic a înfruntat fanii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
dvd1
dvd1  •  18 Decembrie 2021, 00:59

despre ce curatenie e vorba?

creeperno115
creeperno115  •  17 Decembrie 2021, 22:52

Un raspuns nepotrivit pentru acel comentariu interesant. Si eu zic ca daca ramanea bonetti, tot atatea puncte aveam doar ca aveam in primul 11 multi copii cu potential de vanzare ridicat. Acum, insa, ne putem baza doar pe Rednic. Alt antrenor sa incerce sa ne salveze nu exista

rakitic
rakitic  •  17 Decembrie 2021, 21:58
Postat de ddb1 pe 17 Decembrie 2021, 16:07

Dinamo nu va retrograda - spre ciuda multora...Problema -dupa mine - este la conducere. Nu sint un fan al antrenorului Bonetti, dar OMUL Dario Bonetti trebuia respectat - de conducere ma refer. Poate ca Rednic este mai instruit -tehnic vorbind- decit Bonetti.(am zis "poate"). Dar cu siguranta nu are TACTUL, DIPLOMATIA, STIINTA DE A RIDICA (MAI ALES TINERII) sau INTELEPCIUNEA lui Bonetti. Asta s-a demonstrat pina acum in acest campionat. Nu pledez pentru aducerea inapoi a lui Dario; acum ar fi prea tirziu. Ce spun, este ca -daca Dario - ar fi avut parte de un comportament corect (profesionist) din partea conducerii, 1. acum nu eram cu doar 12 puncte, 2. Jucatori precum Mihaiu, Neicutescu, Filip, Pinto, Sorescu, etc, etc, nu arau pe o lista de disponibilizati ( pe taraba) ci spre vinzare (se mai luau niste bani) 3. Cu relatiile pe care le are in Italia ar fi adus cu siguranta niste jucatori buni (a demonstrat-o ca are relatii - cum altfel?). Rednic este un tip conflictual; nu-i va fi usor nici din Ianuarie 'ncolo. Va fi chin cu Rednic. Cu Bonetti era mult mai lina trecerea.(situatia asta grea pe Rednic il inebuneste; pe Bonetti il ambitiona si provoca). Ginditi-va pentru ce l-au dat afara pe Bonetti: echipa nu-si creea ocazii, 4 infringeri, ultima cu FCSB (cu un om in minus din min 37 la 1-0 (si golul ala dat dintr-o pozitie suspecta de offsaid)). Acum echipa asta rectificata cu o gramada de "adulti" - fiindca cu Bonetti erau doar copii - isi creeaza actiuni

Miau!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează