FOTBAL  »  LIGA 1  »  MIOVENI - OŢELUL 1-2

Dii, Dii, Oţelul! » Gălăţenii s-au impus la Mioveni graţie dublei reuşite de Didi

Didi a marcat 3 goluri în acest sezon
Didi a marcat 3 goluri în acest sezon

Articol de GSP - Publicat marti, 10 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 aprilie 2012 22:54

”Dubla” atacantului brazilian şi greşeala ”centralului” Dorian Micloşină ţin trupa lui Dorinel Munteanu în cursa pentru un loc în cupele europene.

Prima repriză a meciului de la Mioveni a fost aşa cum şi-a dorit Dorinel Munteanu: o repetiţie cît mai reuşită înaintea duelului cu Steaua, de sîmbătă seara. Gălăţenii au apăsat pe acceleraţie exact cît a fost nevoie, iar Didi l-a liniştit pe Dorinel cu o "dublă" reuşită în minutele 15 şi 32.

Oţelarii au continuat să domine jocul fără să forţeze prea mult, iar asta putea să-i coste. Abia intrat pe teren de 120 de secunde, Silviu Ilie i-a băgat în joc pe argeşeni, cînd l-a faultat în careu pe Crăciun, iar Claudiu Voiculeţ a marcat de la 11 metri. Gălăţenii au trăit periculos pe final, iar Perendjia l-a faultat în careu pe Claudiu Voiculeţ, însă "centralul" Dorian Micloşină a scos faultul în afara careului. Mioveni a terminat în "10" după ce portarul Popescu a fost eliminat (88), iar în locul său a intrat în poartă Adrian Voiculeţ.

Inbox:
- Mihai Stoichiţă a fost la meciul de la Mioveni pentru a spiona echipa lui Dorinel Munteanu, viitoarea adversară a steliştilor în campionat.
- Gălăţenii au solicitat eliminarea lui Ilie Baicu în minutul 25, după ce fundaşul argeşenilor l-a călcat pe Cornel Rîpă.

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (6)
theopalas
theopalas  •  10 Aprilie 2012, 17:52

Daca ala a fost penalty ar trebui sa va alsati de fotbal mai jurnalisti de c....

terah
terah  •  10 Aprilie 2012, 16:04

Corectez.Cade în afara careului de 16 metri și nu în afara gazonului.

terah
terah  •  10 Aprilie 2012, 16:02

2.continuare... jucătorul de la Mioveni atinge gazonul.cade în afara gazonului perpendicular pe linia de 16 metri, iar rostogolându-se capul jucătorului se afla pe linia de 16metri iar corpul în afara careului.Logic ori ce arbitru fiind în situația lui Micloșină fiind și debutant, dar fiind și aproape de fază a fost derutat de poziția corpului jucătorului de la Mioveni. Nu sunt fan Oțelul, vedeaia-și în B, nu sunt arbitru și nu încerc să iau apărarea unui arbitru debutant. 3.La faza cu Baicu,presupusul, roșu la acea intrare dură a lui Baicu.Arbiru se afla la 10 m de fază.În momentul alunecării corpul lui Râpă a acoperit talpa pusă iar poziția căzăturii lui Baicu l-a derutat pe arbitru.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează