FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dilema "câinilor" » Damien Dussaut n-a mai jucat de 9 luni: "Rednic nu vrea să piardă vremea cu nimeni!"

Damien Dussaut
Damien Dussaut

Articol de - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2019 12:51

Damien Dussaut e în urmă cu pregătirea, fiindcă n-a mai jucat de aproape 9 luni, iar dinamoviștii nu știu dacă să-l rețină sau nu pentru sezonul de primăvară.

Dinamo a adus o echipă întreagă în această pauză competițională, însă nu e sigur sută la sută că Rednic îi va reține chiar pe toți cei pe care i-a adus. Roș-albii l-au transferat săptămâna trecută pe Damien Dussaut, fost internațional U19 și U20 al Franței, dar "câinii" nu sunt satisfăcuți pe deplin de fundașul dreapta, afirmă sursele Gazetei. Aceasta fiindcă Damien e în urmă cu pregătirea fizică și-i va fi foarte greu să prindă din urmă restul lotului. Dussaut a avut referințe bune, din campionatul belgian, de la "tineretul" Franței, doar că se simte faptul că n-a mai jucat un meci oficial din luna mai a anului trecut!

Bucureștenii vor decide în aceste zile dacă vor avea răbdare cu Damien, cu toate că Rednic voia ca el să fie o soluție reală pe post cu Sorescu. "Nea Mircea și-a asumat niște responsabilități și nu vrea să piardă vremea cu nimeni, omul, deși n-o spune, chiar vrea să forțeze accederea în play-off, așa că are nevoie ca fotbaliștii să fie gata oricând să joace 90 de minute la cel mai înalt nivel", au declarat dinamoviștii.

54de meciuri a jucat Damien pentru St. Truidense în prima ligă belgiană, plus alte 5 partide în Cupă

2goluri în 25 de întâlniri a marcat Dussaut campionatul trecut pentru St. Truidense

9partide în campionat și una în Cupa Belgiei a strâns Dussaut pentru Standard Liege în ediția 2015/2016

6selecții a strâns Damien la selecționatele U19 și U20 ale Franței, cu ultima câștigând în 2015 prestigiosul turneu de la Toulon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
mosvasile
mosvasile  •  30 Ianuarie 2019, 18:23

E greu de inteles de ce se incapataneaza Rednic sa-l foloseasca pe Sorescu fundas dreapta-el fiind...atacant-care de altfel in meciul cu Astra a fost notat cu nota...1-iar in meciul cu CFR de asemenea a fost catastrofal,baiatul neavand nici-o vina-iar pe Corbu l-a scos din lot!

hells_angels_buc
hells_angels_buc  •  30 Ianuarie 2019, 15:08
Postat de herman25 pe 30 Ianuarie 2019, 14:52

Va era dor de iosif?

intra aici si vezi cine este iosif .........https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/athanasios-papazoglou-la-dinamo-foto-dinamo-l-a-luat-pe-beckham-de-grecia-o-aduce-si-pe-superba-miss-univers-la-bucuresti-558745-comentarii.html#adauga-comentariu

herman25
herman25  •  30 Ianuarie 2019, 14:52
Postat de moartea_din_vaslui pe 30 Ianuarie 2019, 14:47

Astea sunt transferurile lui RedMic. Vedete rasuflate din campionatul penibil al Belgiei, un fel de liga 1 cu mai multi bani.

Va era dor de iosif?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează