FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dilema pentru Pedrazzini

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 octombrie 2007 00:00

Massimo Pedrazzini nu s-a decis inca la ce sistem de joc va apela in meciul de marti, cu Sevilla. Steaua si-a aminat meciul cu Bistrita, din campionat, si pleaca in aceasta dimineata spre Sevilla, acolo unde marti seara va juca al treilea meci in grupa H a Ligii Campionilor. In ultimele zile, Pedrazzini a vazut 12 DVD-uri cu inregistrari ale prestatiilor adversarilor si inca se gindeste la sistemul de joc pe care-l va alege pentru confruntarea cu trupa lui Juande Ramos.

Desi in campionat au evoluat mai mereu in modulul 4-4-1-1, ros-albastrii ar putea aparea pe "Sanchez Pizjuan" in aceeasi dispunere tactica folosita la partida cu Arsenal. Adica un 4-1-4-1, cu un singur inchizator, Ovidiu Petre. Virful impins, Victoras Iacob sau Vali Badea, ar urma sa fie sustinut de o linie de mijloc ofensiva, Nicolita - Dica - Neaga - Surdu.

Dar italianul de pe banca Stelei are in vizor si o dispunere mai prudenta, cu Cristocea titular, el fiind un fotbalist mai prezent in faza defensiva decit Neaga sau Surdu.
"Ca sa ia puncte la Sevilla, Steaua trebuie sa atace. Eu consider ii va fi foarte greu sa se apere. Mai este si varianta contraatacului, dar sa fie foarte atenti. Spaniolii au jucatori excelenti de atac, carora nu trebuie sa le lase spatii. Fiecare antrenor isi gindeste tactica lui, dar parerea mea este ca in Champions League nu trebuie sa practici un joc foarte defensiv", a spus directorul scolii de Antrenori, Mircea Radulescu.

Ros-albastrii vor ajunge in Sevilla azi, in jurul orei 15:00, dupa o escala in Italia, si se vor caza la un hotel de 4 stele, aflat la citiva kilometri de stadion. In Spania vor merge si aproximativ 500 de suporteri care si-au cumparat din Romania bilete pentru meci.

Becali: "Am mintit"

Patronul Stelei, Gigi Becali, anuntase zilele trecute ca a avut pentru Dica (foto) o oferta consistenta, de aproximativ 7 milioane de euro. "Am mintit, n-a fost nimic adevarat. Nu mai vreau sa vorbesc nimic pina in perioada de transferuri", a zis Becali ieri. El a confirmat insa ca pe adresa ros-albastrilor au venit mai multe propuneri din Anglia pentru Dorin Goian. Finantatorul Stelei a plecat la Muntele Athos. "Ma voi ruga si pentru victoria Stelei la Sevilla", a mai spus Becali. (Andrei Craitoiu)

"Nu l-am jignit pe Hagi"

Gigi Becali a decis: subiectul Hagi e inchis. "Am vorbit prea mult despre el. Nu l-am jignit cu nimic niciodata, doar i-am raspuns. Din contra, el m-a jignit pe mine si a fost rautacios. Nu stiu daca ne vom mai impaca vreodata", a zis ieri Becali. Ce spusese el despre Hagi in urma cu citeva zile? "E Rege, da, dar unul vagabond. Eu lucrez doar cu oameni de calitate, nu cu prosti. E un frustrat, un ratat ca antrenor. Cind a vorbit despre mine, a folosit limbajul unui escroc international".

Ce fundas stinga?
Andone e decis sa aiba un alt fundas stinga din retur, Panin (foto) nefiind pe placul sau. Cea mai accesibila varianta este Mikael Dorsin (26 de ani) de la Rosenborg, acestuia urmind sa-i expire contractul cu norvegienii in decembrie. Visiniii l-ar fi vrut si pe fundasul stinga al "nationalei" Suediei, Erik Edman (29 de ani), acum la Rennes, dar el are un salariu prea mare, peste un milion de euro pe sezon. CFR a fost refuzata de Max von Schlebrugge, de la Anderlecht. Max (30 de ani) are dubla cetatenie, americana si suedeza, a adunat 8 selectii in "nationala" nordicilor si e ruda cu celebra actrita Uma Thurman.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează