FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA-BRAŞOV, SÎMBĂTĂ, ORA 15:00, DIGISPORT, GSP.RO

Dilevski: "Dacă jucăm bine, batem pe oricine!"

spase_dilevski +2   FOTO
spase_dilevski

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 martie 2010 00:00

Mijlocaşul australian Spase Dilevski (24 de ani) a comentat în conferinţa de presă de azi situaţia Universităţii Craiova şi a precizat că jocul de mîine trebuie să fie cîştigat de alb-albaştri, a informat corespondentul gsp.ro Gabriel Balica.

"Suntem concentrati asupra jocului. Nu ne intereseaza ce face adversarul nostru, ci noi sa ne impunem jocul. Putem bate pe oricine, in functie de cum evoluam. Speram ca maine sa ne bucuram", a zis Dilevski.

"Nu ma simt singur, chiar daca au plecat cativa conationali. Am multi prieteni in Craiova, dar eu sunt aici pentru a juca fotbal si sper sa fac o treaba buna. Asta conteaza, nu sa facem o colonie", a adaugat el.

Cu referire la convocarea la nationala Australiei, a zis: "Momentan, nu ma gandesc la nationala, pentru ca revin dupa o accidentare. Important este sa joc bine la Craiova, pentru ca asa poate veni convocarea".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
 •  12 Martie 2010, 18:56
Postat de sergiusurdila pe 12 Martie 2010, 15:36

Degeaba ca va batem maine mai Dilevski.Voi ati luat bataie de la Gaz Metan Medias ce sa mai bateti voi pe altcineva daca nu ati fost in stare sa-i bateti pe medieseni.

sustine echipa locala si apoi ... vorbeste !!!

liveshock
liveshock  •  12 Martie 2010, 18:46

Maine Brasovul va avea un meci usor,Craiova nu mai este de foarte mult timp echipa care straluceaatat pe plan intern cat si in competitiile europene Scor Univ Craiova - FC Brasov 0-1

 •  12 Martie 2010, 18:05

meltean oltean australian

Vezi toate comentariile (10)
Comentează