FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Din nou Alexa

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 august 2007 00:00

Dinamovistii au reluat discutiiile cu Poli Timisoara, dupa ce transferul lui Dorel Stoica a intrat in impas. Mircea Rednic isi doreste neaparat un mijlocas defensiv. Iar oficialii "ciinilor" trateaza in aceste zile cu Marian Iancu, pentru Dan Alexa. Asta chiar daca Andrei Margaritescu a reluat pregatirile dupa accidentarea de la coapsa dreapta, iar Adrian Ropotan este intr-o continua crestere.

Tratativele pentru Dorel Stoica, de la Universitatea Craiova, au intrat in impas, patronul Adrian Mititelu refuzind sa-i dea drumul in stefan cel Mare dupa ce a promis ca nici un jucator nu va mai pleca din Banie spre granzii din Capitala. Nici varianta portughezului Sandro Mendes nu mai este de actualitate, oficialii "ciinilor" motivind ca negocierile s-au sistat din cauza ca detaliile au aparut in mass-media.

Dinamovistii s-au reorientat din nou pe pista Dan Alexa de la Poli Timisoara. Avind in vedere bunele relatii existente intre Marian Iancu si oficialii "ciinilor", trecerea mijlocasului de 27 de ani se poate concretiza chiar zilele urmatoare. Alexa, care a facut trecerea de la Dinamo pe Bega in 2006, ar agrea transferul, urmind sa primeasca un salariu stagional de 150.000 de dolari, plus bonusuri de performanta.

1,2 milioane de dolari e clauza de reziliere pe care Alexa o are in contractul cu Poli

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează