FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Din nou la „vraci” » CFR și-a trimis la tratament în Serbia golgeterul și speră să fie gata cu Farul

CFR Cluj e pe locul 2 în L1, cu un punct sub Farul și unul peste FCSB, care e pe 3
CFR Cluj e pe locul 2 în L1, cu un punct sub Farul și unul peste FCSB, care e pe 3

Articol de - Publicat joi, 20 aprilie 2023 11:37 / Actualizat joi, 20 aprilie 2023 11:37

CFR nu e lipsită de probleme în acest final de campionat. Dan Petrescu are mai multe bătăi de cap în ultimele săptămâni, fie cu Mario Camora, fie cu Deac sau Nana Boateng. Pe lista jucătorilor ce au de suferit în ultima perioadă este și Daniel Bîrligea, atacant de 23 de ani care a acuzat probleme musculare atât cu FCSB, cât și cu Sepsi, în ultimul meci. 

Vârful cu 31 de meciuri și 8 goluri în acest sezon la CFR în toate competițiile s-a dovedit a fi o achiziție reușită pentru CFR, însă de multe ori a avut probleme musculare. La începutul acestei săptămâni a fost trimis din nou la celebrul „vraci” al fotbaliștilor, Marijana Kovacevic, în Serbia pentru a trata o ruptură musculară de 5 milimetri. 

Bîrligea s-a întors miercuri de la Belgrad, iar Dan Petrescu speră să-l aibă la dispoziție pentru partida cu Farul de sâmbătă. E a doua oară când atacantul de 23 de ani merge la Marijana în ultimele două luni, o discuție care a fost adusă în față și de Dan Petrescu după meciul cu FCSB, când s-a arătat deranjat de repetatele probleme musculare ale lui Bîrligea. 

”Bîrligea, dacă nu se accidenta, cum face el mereu, nu-l schimbam. Bîrligea cred că a făcut cel mai bun meci al lui de când e la CFR. Nu știu ce are, mereu are probleme, aș vrea să știu și eu, dar nu știu. La 1-0, nu l-aș fi schimbat”, spunea Petrescu după remiza cu FCSB din Gruia. 

Soluție pentru regula U21

Prezența lui Bîrligea în teren e importantă nu doar datorită numărului de goluri ale atacantului adus iarna trecută la CFR. Bîrligea și Petrila sunt soluțiile viabile pentru regula U21 pe care Petrescu le are în acest moment, preferat fiind atacantul, nu jucătorul trecut și pe la Sepsi. În plus, Petrescu și-a arătat aprecierea față de Bîrligea și public, unde chiar l-a propus pentru echipa națională:

”Regula U21 e importantă în alegerea lui Bîrligea, dar fi fost un jucător de bază oricum. S-a mișcat bine în cantonament. Eu pe Birligea îl vedeam, în scurt timp, în naționala mare. Și ca atacant, și ca extremă. Accidentarea lui ne-a dat puțin în jos”, spunea Petrescu în urmă cu câteva luni. 

Fără Deac, dar cu Boateng și Camora

CFR Cluj l-a pierdut pe Ciprian Deac până la finalul sezonului, o lovitură cruntă pentru „feroviari” în drumul lor spre cel de-al șaselea titlu consecutiv. Dincolo de accidentarea „decarului”, Dan Petrescu a primit câteva vești bune înaintea derby-ului cu Farul de sâmbătă seara. 

Clujul a rămas fără Deac, dar la antrenamente a revenit celălalt „veteran”-simbol din lot, Mario Camora, absent în ultimele săptămâni. Fundașul stânga în vârstă de 36 de ani se antrenează cu echipa, dar, momentan, e sub semnul întrebării pentru meciul cu Farul. 

În schimb, mijlocașul „Nana” Boateng se pregătește normal, va juca aproape sigur sâmbătă! Play-off Superliga

Citește mai multe știri despre CFR:

CFR Cluj, prima reacție oficială după dezvăluirile Gazetei » Ce se întâmplă cu fotbalistul dispărut din lot

Situație scandaloasă la CFR Cluj! Un nume cu greutate și-a cerut banii, apoi a pierdut echipa: l-au anunțat că nu va mai juca deloc!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează