FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Din titular, în afara lotului » Unul dintre cei mai promiţători jucători ai lui Dinamo nu intră în planurile lui Andone: "Dacă nu îi convine, poate să plece"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 august 2016 14:10

Andrei Marc, fundaşul lui Dinamo, trece printr-o perioadă dificilă şi nu mai prinde un loc de titular la formaţia alb-roşie.

După ce a început sezonul trecut ca titular, Marc a terminat ca fiind rezerva cuplului Mevlja - Puljici. Acum, după numirea lui Andone, fundaşul spera să fie titular, dar nu s-a întâmplat asta.

După două meciuri în care a fost pe banca de rezerve, Andrei Marc nici măcar n-a mai prins lotul de 18, aseară, la Cluj. Chiar dacă situația lui Dinamo nu este strălucită la nivelul fundașilor centrali, moldoveanul nu intră în vederile lui Ioan Andone, momentan. A fost preferat Mihai Popescu ca rezervă de fundaș central, jucător împrumutat anul trecut la Dunărea Călărași.

"Eu consider că Nedelcearu şi Mevlja fac un cuplu mai bun. Mi-au demonstrat-o în cantonamente. Pentru moment, Marc este rezervă. El trebuie să aştepte şi să se pregătească bine. Dacă face asta, va veni şi rândul lui. Acum trebuie să accepte decizia mea.

Dacă nu îi convine are preşedinte de club cu care poate vorbi. Să se ducă să discute cu el. Dacă nu acceptă decizia, poate să plece la altă echipă" Ioan Andone, la conferinţa de presă după CFR - Dinamo 0-0

Marc, 23 de ani, a venit la Dinamo în februarie 2015 şi a bifat 44 de meciuri pentru echipa alb-roşie, fiind văzut ca o mare speranţă a clubului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
1723632107905256
Vulturul Vulturul  •  11 August 2016, 10:29

I_am urmarit pe cei doi ,Marc si Nede dar mai sigur este Marc .In plus are si potential la fazele fixe dar la Nede in general te mai poți astepta si la gafe sau ratări. Mesajul lui Andone de genul "poate sa plece" ,este prostesc . Este clar ca il mama de la spate patronul,pt ca Nede este tanar si vrea sa_l vanda pe bani buni.Pe de alta parte neavând fundasi cum sa_l dai pe Marc ? In acelasi timp il place mai mult pe Nede ,situație similara cu Serban .Pierde echipa din acest joc prostesc !

alexpescaru
alexpescaru  •  10 August 2016, 10:36

Marc e chiar bun, peste Nedelcearu, și nu pot să înțeleg de unde adversitatea asta față de el, în condițiile în care apărarea e cam într-un picior și ca joc, și ca efective...

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  10 August 2016, 01:36

NEA ALONE A VENIT LA DINAMO ..IMPREUNA CU ..CARNATUL.. IMPRESAR CA SA TINA REGIM CU CIORBE DE STEVIE SI SPANAC...PREGATIND TERENUL PT O ETAPA SUPERIOARA A FAMILIEI...REGIM CU BRANZA.. TOT ARE CEVA PROTINE..NU? :)

Vezi toate comentariile (22)
Comentează