FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV În plin haos, Dinamo primește și o veste bună » 240.000 de euro virați astăzi, pentru a evita dezastrul

Dinamo a achitat astăzi datorii în valoare de 240.000 de euro. Plățile erau urgente, pentru a nu avea probleme cu licența de Liga 1.
Dinamo a achitat astăzi datorii în valoare de 240.000 de euro. Plățile erau urgente, pentru a nu avea probleme cu licența de Liga 1.

Articol de - Publicat miercuri, 30 iunie 2021 21:01 / Actualizat miercuri, 30 iunie 2021 21:23

Dinamo a achitat astăzi datorii în valoare de 240.000 de euro. Plățile erau urgente, pentru a nu avea probleme cu păstrarea licenței de Liga 1. 

Comitetul Executiv al FRF a sărit în ajutorul cluburilor cu probleme. La finalul lunii februarie au fost aduse modificări în regulamentul de licențiere. Un procent de 15% din datoriile existente la finalul anului 2020 a  putut fi amânat până pe 30 iunie. Termenul limită a fost astăzi, iar Dinamo a fost obligată să achite restanțele respective.

Dinamo a mai trecut un hop: păstrează licența pentru Liga 1

Din informațiile Gazetei, fanii-finanțatori din DDB au achitat astăzi suma de 240.000 de euro. A fost plătită inclusiv o datorie către atacantul Adam Nemec, în valoare de 15.000 de euro.

Problema obținerii licenței a fost depășită, dar Dinamo nu știe în ce formulă se va prezenta la startul sezonului. Clubul e în insolvență, jucătorii sunt în grevă și au boicotat amicalul de joi, contra celor de la Unirea Slobozia, iar antrenorul Dusan Uhrin e pe cale să renunțe. 

„Nu ştiu nimic despre situaţia de la Dinamo. Până acum nu am aflat nimic. Ei se antrenează, dar nu vor să joace meciul pe care l-am aranjat. Nici mâine, nici sâmbătă. Nu vor să o facă pentru că nu cunosc situaţia. Ei vin la antrenamente dacă îi chem. Chiar nu ştiu, situaţia e ciudată. Nu ştiu ce se va întâmpla nici cu ei, nici cu mine. Sincer, nu am idee dacă voi continua!”, a spus Uhrin, conform AS. 

VIDEO Dezvăluiri din haosul de la Dinamo: „S-au debarasat prea ușor de mine, mi-au schimbat obiectivul în 10 zile”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Florin Bratu acuză: „Nistor mi-a destabilizat vestiarul la Dinamo! E posibil să fi fost o lucrătură”

Primele reacții din vestiar, de la startul grevei de la Dinamo » Uhrin, la capătul puterilor: „Jucătorii nu vor să mai joace, nu știu dacă voi continua”

Playtech: Loredana, APARIŢIE WOW! Poza care a şocat internauţii, nimeni nu credea că va face asta. Nu ai voie să ratezi aşa ceva!


Comentarii (20)
sdaniel1972
sdaniel1972  •  01 Iunie 2022, 13:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paolo11
paolo11  •  01 Iulie 2021, 07:28

Tik, tok...

tinn
tinn  •  30 Iunie 2021, 23:39
Postat de catalynn pe 30 Iunie 2021, 21:26

E greu … Nu datoriile ar fi problema, alea se pot plăti in timp, însă la Dinamo lipsește capitalul pt rulaj. Ca sa ajungi sa faci profit trebuie sa investești întâi. Am tot respectul pt suporterii dinamoviști și tot ce au reușit sa facă pt echipa lor, deși pare o misiune imposibila io unul le doresc succes! Ei au reușit atâtea “sold out” virtuale cu bilete de 5 lei, sper sa reușim și noi ca pana pe 7 Iulie sa umplem “virtual” stadionul Steaua la meciul inaugural (biletele virtuale sunt 10 lei) și, evident, sa fim 15 mii (limita admisă de Guvern) la meci! :-))) Vor crapă “milioanele” de fcsbisti de ciuda!? Voi cam ce credeți!? :-)))) Dar se vor declara …. învingători! :-))))

frate cu mimao. stelist adevărat, deh

Vezi toate comentariile (20)
Comentează