FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Primarul Sectorului 2, promisiuni pentru fanii lui Dinamo: „Deschidere există! Trebuie să vedem câți bani avem”

Radu Mihaiu +35   FOTO
Radu Mihaiu

Articol de GSP - Publicat marti, 20 octombrie 2020 09:10 / Actualizat marti, 20 octombrie 2020 09:43

Radu Mihaiu, noul primar al sectorului 2, a vorbit despre situația clubului Dinamo și le promite fanilor și acționarilor spanioli că ar vrea să se implice financiar.

Radu Mihaiu nu a precizat cum vrea să ajute clubul din „Ștefan cel Mare”, dar promite că va studia situația financiară a Primăriei și că va lua o decizie după aceea.

O să vedem ce e de făcut pentru Dinamo. Trebuie să vedem cifrele exacte când ajung în funcție. Deschiderea pentru Dinamo există, ca și pentru celelalte sporturi. Repet, deschidere există pentru Dinamo.

Dar trebuie să ne uitam peste cifre, să vedem câți bani avem și câți putem aloca pentru Dinamo. Eu sunt pentru sprijinirea sportului. Eu sunt pentru sprijinirea sportului. Am fost microbist. Acum recunosc că nu mai sunt.. Din punct de vedere administrativ nu pot sa fiu decât dinamovist", a declarat primarul Sectorului 2 pentru ziare.com.

Se implică în construcția stadionului Dinamo?

Primăria Sectorului 2 s-ar putea implica în construcția noului stadion Dinamo, pe care șefii spanioli și Marcel Vela, ministrul de Interne, ar vrea să-l facă în complexul din „Ștefan cel Mare”.

Arena din Ștefan cel Mare, inclusă inițial în proiectul EURO 2020, alături de stadioanele Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești, nu a fost încă cedată Companiei Naționale de Investiții, astfel că planul de modernizare a fost suspendat. În acest moment, există mai multe procese pentru stabilirea proprietarului stadionului. Atunci când se va stabili cine este proprietarul stadionului, lucrările vor putea începe.

VIDEO Rufo Collado: „Trebuie să facem un pas în față, nu merităm asta!”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Debutul lui Aleix Garcia la Dinamo, analizat » Cum se compară cu fostul „câine” Dan Nistor și colegul Alexandru Răuță

Ilie Dumitrescu trage un semnal de alarmă: „Contra are o problemă! Asta lipsește!”

Playtech: BOMBA SERII Simona Halep s-a măritat în mare secret. Primele imagini de la nuntă


Comentarii (12)
doardinamo1948
doardinamo1948  •  21 Octombrie 2020, 01:10
Postat de breitner pe 20 Octombrie 2020, 12:59

Habar n-ai! In toata lumea infrastructura se face cu (sau si cu) bani publici. Un stadion nu este o echipa (de popice, handbal, fotbal, etc.). In cazul de fata constructia se face prin Compania Nationala de Investitii!

Bayern și-a construit stadionul împrumutând bani și in 2015 au reușit sa îl achite, cu 15 ani înainte de termenul prevazut. Dar noi ne inspiram doar de la italieni și de la spanioli unde majoritatea cluburilor trăiesc din mila guvernelor și a autorităților locale. De nemți facem mișto ca nu știu sa dea pase cu călcâiul și eu își văd de treaba și câștiga titluri prin munca și investiții făcute corect. Sieg!

doardinamo1948
doardinamo1948  •  21 Octombrie 2020, 01:00

Pana când conducerea MAI-ului nu va dori construirea unui stadion, tot pe asta jucam. E baza lor și potențialul imobiliar este imens. Cum baza a fost data spre folosire lui Badea prin OG, așa simplu poate fi data CNI-ului, dar asta o poate face numai un prim ministru sau un ministru de interne.

anti_sistem
anti_sistem  •  20 Octombrie 2020, 17:13
Postat de new.orleans.saints pe 20 Octombrie 2020, 12:49

Exact ca la csa, rapid si triumf. Doar la dinamo sa se aplice strict legea, da??... pai, bai gigistule acoperit, in toata lumea asta mare, primariile sustin si construiesc ingrastructura sportului! Da, sa nu dea bani la salariile jucatorilor, de acord! Cum fac, unele comune din jurul bucurestiului... in rest, daca vrea gigicâh, isi face si el o machetă de stadion, intitulat fcînb.

Las-o usor, frustrache, ca nu ma refeream la stadion.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează