FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - DINAMO 0-5

Dinamo a făcut SHOW în meci, Enache la conferinţă: "A fost umilinţă totală! Nu mai pot să fiu coerent" :D

Enache şi-a pierdut coerenţa după înfrîngerea cu Dinamo, 0-5
Enache şi-a pierdut coerenţa după înfrîngerea cu Dinamo, 0-5

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 17 octombrie 2011 23:04

Ceahlăul a pierdut ruşinos pe teren propriu contra liderului Dinamo, 0-5. Antrenorul nemţenilor, Costel Enache s-a declarat umilit la conferinţa de presă de după meci, pe care a început-o agresiv: "Am venit să folosesc cuvinte negative. Provocaţi-mă!" :)

" A fost umilinţă totală! Nu mai pot să fiu coerent. Să nu vă aşteptaţi să spun lucruri logice!". Iar apoi a continuat:

"Hercules a bătut-o pe Barcelona, în fotbal se întîmplă accidente. Fotbalul este un joc destul de complex.

Toate cuvintele din lexicul românesc nu pot exprima lucrurile negative pe care le-am arătat astăzi. Este un şoc şi pentru mine ca antrenor, dar sperăm să fie un şoc care să ne trezească".

Întrebat de ce nu l-a folosit pe Cebotaru, jucător considerat de bază pînă acum în echipa Ceahlăului, Enache a explicat: "Cebotaru nu e decisiv pe faza de atac".

Dinamo a învins Ceahlăul la scor, 5-0. Vezi aici faze video din meci şi o galerie foto

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
cr4zy_s0ul
cr4zy_s0ul  •  18 Octombrie 2011, 00:51

CEL MAI BUN atac,CEA MAI BUNA aparare,CEL MAI BUN pasator(C.Munteanu),CEL MAI BUN ATACANT (M.Niculae 10G/10M),Locul 1,la 10 puncte distranta de Steaua,si 4 de Rapid!!! CE MAI E DE SPUS??? Spurcatilor,"Tzi" liniste va rog...Dinamo FAce Spectacol!!! Blat la 5-0???blat la Medias??Blat la Petrolul?? :))) sunteti Penibili!!!! intradevr nu suntem in Europa...dar voi???kiar sunteti acolo??k mie mi se pare k doar mimati,sunteti mai mult cu numele...Parerea mea...:) M/U/I/E Stieaua Crapid si restul!!! DOAR DINAMO CONTEAZA P.S - CATE PENALTY-URI A AVUT RAPIDUL ACORDATE CORECT IN MECIUL CU CHIAJNA DACA NU MA INSEL????? SA RASPUNDA CINEVA

cr4zy_s0ul
cr4zy_s0ul  •  18 Octombrie 2011, 00:37

CEL MAI BUN atac,CEA MAI BUNA aparare,CEL MAI BUN pasator(C.Niculae),CEL MAI BUN ATACANT (M.Niculae 10G/10M),Locul 1,la 10 puncte distranta de Steaua,si 4 de Rapid!!! CE MAI E DE SPUS??? Spurcatilor,"Tzi" liniste va rog...Dinamo FAce Spectacol!!! Blat la 5-0???blat la Medias??Blat la Petrolul?? :))) sunteti Penibili!!!! intradevr nu suntem in Europa...dar voi???kiar sunteti acolo??k mie mi se pare k doar mimati,sunteti mai mult cu numele...Parerea mea...:) M/U/I/E Stieaua Crapid si restul!!! DOAR DINAMO CONTEAZA P.S - CATE PENALTY-URI A AVUT RAPIDUL ACORDATE CORECT IN MECIUL CU CHIAJNA DACA NU MA INSEL????? SA RASPUNDA CINEVA

maccarone2006
maccarone2006  •  18 Octombrie 2011, 00:33
Postat de supereduardo10 pe 18 Octombrie 2011, 00:13

Inca un blat ordinar..priviti golurile lui dinamo si va minunati cum dr numa cu Dinamo adversarii nu fac marcaj in careu sau cum dau pe langa minge prin careul dinamvist! Ganditi logic Dinamo a castigat fie la pas fie cu ajutorul arbitrilor dar daca joaca in meciuri serioase nu sunt in stare sa duca jocul iar in europa rade lumea de ei, normal cand faci blaturi zici ca e barcelona de romania O fi daca noi suntem prosti si credem. La ce scoruri si puncte au sunt cu 10 clase peste orice echipa Ro, se vede asta an de an . Chiar ne credeti prosti mahh mafia din fotbalul ROMANESC? chiar sunteti atat de nesmtiti incat credeti ca nu ne prindem ce se intampla? chiar credeti ca nu se va sparge buba?

Invidia bat-o vina,daca si dupa o victorie la scor meritata zici ca e blat,inseamna ca ai probleme mintale...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează