FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo a găsit bani pentru cupele europene: „Va exista o întârziere” » Decizia luată la ședința de azi

Articol de GSP - Publicat joi, 05 martie 2020 19:36

Ionel Dănciulescu, managerul sportiv al lui Dinamo, a vorbit despre problemele financiare ale clubului alb-roșu și despre șansele de a obține licența. 

Potrivit oficialului „câinilor”, Dinamo mai are nevoie de 170.000 de euro pentru a lua licența pentru cupele europene, iar la ședința de azi s-au găsit resurse pentru a obține suma.

„S-a vorbit în special despre viitorul clubului. Venind această calificare în semifinale ar trebui să luăm și licența pentru cupele europene pentru că există posibilitatea de a juca în Europa League. Cred că suma necesară pentru licență este de 170.000 sau 180.000 de euro. Pentru Liga 1 nu am avea niciun fel de problemă! Avem anumite soluții de rezolvare. 

A fost o discuție cu majoritatea angajaților pentru ca banii care intră în club să se ducă, în principiu, pentru această licență! Va exista o întârziere a salariilor de o lună sau două luni. Aici nu sunt incluși jucătorii. Vorbim de persoanele din administrație. La administrativ, banii sunt la zi. E o perioadă mai grea și trebuie să înțelegem. Oamenii au înțeles și sunt de acord! Pentru anumite persoane acești bani contează. E o chestie de o lună sau două luni maxim. În aprilie ar trebui să fim la zi”, a declarat Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport. 

Dinamo este calificată în semifinalele Cupei României. Singura șansă să ajungă în cupele europene este câștigarea Cupei. Dacă va triumfa, ajunge în turul I al preliminariilor Europa League. 

Match preview Poli Iași - Dinamo 

Citește și: 

Gură de oxigen pentru „câini” » Încă 300.000 de lei din programul DDB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  06 Martie 2020, 11:16
Postat de valyomanid4 pe 05 Martie 2020, 21:00

Cu alte cuvinte vinde pielea ....cainelui de la ecarisaj..:))) Astia au ***, abia au ajuns in semifinale ,dupa ce s-au chinuit cu comuna Clinceni ,si ei viseaza cai verzi pe pereti !

Sunt distractivi. Cum câștigă un meci cum se cred zmei. Și ce meci! Cu Clinceni! Vai de capul nostru, ne dă Iașiul cu terenul în cap de nu ne vedem. Trupa lui Rednic a început să-și dea drumul la joc, a prins și ceva încredere după eliminarea Craiovei, va juca și pe propriul teren, nu văd cum am pleca de acolo altfel decât cu coada între picioare.

103798407052226
 •  06 Martie 2020, 09:21
Postat de Mihnea Ilie pe 06 Martie 2020, 06:52

Este de necrezut...o tara plina de...,,perle,diamante,briliante,regi...cu sedii la ,,Palat,,....ia din salarille angajatilor sa plateasca licente??????? Vorbesc la modul general… Nu cred...suntem cei mai buni,fitosi si inteligenti de pe Pamant.. Vai de capul nostru de prapaditi.

cand eram clasa a 4-a aia de clasa a 8-a ne buzunareau si scoteau monedele de 3 lei la vedere...ionut face la fel cu zombii dependenti de "cai verzi pe pereti"!

103798407052226
 •  06 Martie 2020, 09:10

asta cu banii de la suporteri e un fel de alba-neagra ! ionut le da bani ***(la aia de incredere),aia isi fac poze cu ei(da sa nu-i intrebe cineva de unde ii au),apoi ii duc inapoi la frizeru ce se crede istet ! schimbarea denumirii societatii si lasarea datoriilor pe vechea societate,insolvente,bani de la zombies,uite arapu,nu e arapu,leonidas sef la meteo peste vanturile proprii,jucatori vanduti gratis,iar la federatia chineza pe preturi de milioane,stadion facut cado moka de matusa tamara,echipa lui ionut doar ambalaju,the rial dinamo zace in liga a 4-a....stadion moka de la CNI desi campionatul european mai are putin si se termina,sa nu cumva sa intre domnu balaj cu antidopingu in mijlocu haitei,ori in peluza CH,ca iese deranj mare,spargatori de mitinguri pasnice,complici ai jandarilor,care ca contraserviciu ii lasa sa umble cu chibriturile pe orice stadion din tara ! se drogheaza chiar pe stadion la amsterdam,dau foc la peluza din ghencea,incendiaza benzinariile din sofia,vor sa opreasca din zbor avionul sa coboare,intreg lotul bolnav de hepatita de la un italian ejectat din cizma,morti la mijlocul terenului,pt ca gandisera sefi sa faca meciul vietii cu polonia varsovia,vanzaru de campionate lu steaua,lu urziceni,lu cfr,strambu imparte stramb banii,prunea suna arbitrii sa le spuna ca este la o cafea cu dl.borcea si sa aiba grija cum il albitreaza,fani care vin la meciuri pt ca sunt dependenti de prafuri,jcatori straini care injura cand aud de dinamo si romania !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close