FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo a început negocierile » "Câinii" l-au ofertat pe unul dintre jucătorii doriți de Andone

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 mai 2016 15:27

Ioan Andone o va prelua pe Dinamo în cel mai scurt timp și deja se gândește la primele transferuri. 

Ioan Andone l-ar dori la Dinamo pe Eric Bicfalvi, astfel că şefii din Ştefan cel Mare au demarat negocierile de prelungire cu mijlocaşul adus de Mircea Rednic.

Contractul lui Bicfalvi expiră luna următoare şi, deşi ar dori o mutare în străinătate, acesta este atras de noul proiect cu Ioan Andone antrenor, în sezonul care vine dorindu-se câştigarea titlului.

1.500.000 €este cota lui Bicfalvi, potrivit transfermakrt.de

Bicfalvi, 28 de ani, a venit în iarnă la Dinamo și a jucat 10 meciuri. Acesta a marcat de două ori și a devenit rapid unul dintre cei mai apreciați jucători de la Dinamo.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (25)
zecs93
zecs93  •  22 Mai 2016, 22:53

bicfalvi si puljici automat prelungite contractele si bineinteles pastrati nucleu adus de rednic si aici ma refer la un mevlia, palici,gnohere,essombe,anton + tinerii imprumutati care revin la echipa si bineinteles sa vina si Andone cu 6-7 jucatori propusi !!! Sper ca Balgradean si Tucudean sunt doar glume de luna mai pentru ca daca aia calca inapoi la Dinamo va iesi monstru, aia 2 sunt blatisti dovediti !!!

hehehehe
hehehehe  •  22 Mai 2016, 22:18

Intoarcerea lui Andone reprezinta 3 pasi inapoi pt Dinamo! Caruselul esecurilor s-a reactivat.. E ca si cand la urmatoarele alegeri ar iesi Iliescu presedinte..

1737160896507567
Sorin Dumitrescu  •  22 Mai 2016, 20:23

Dece nu-l ia pe Elhamed,ca e peste tot ce are Dinamo la ora asta.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează