FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER RATAT

Dinamo a negociat cu un semifinalist de EURO! Jucătorul a acceptat oferta, apoi s-a răzgândit

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iulie 2016 19:28

Ionel Dănciulescu a dezvăluit faptul că Dinamo a negociat înainte de EURO aducerea unui atacant al Țării Galilor, jucătorul a acceptat, însă parcursul excelent al galezilor l-a determinat să revină asupra deciziei.

"A fost o discuție cu un anumit atacant de la Țara Galilor, a cerut o sumă de bani, până la urmă am fost de acord. Lucrurile s-au complicat, a ajuns în semifinală, a mai cerut o sumă de bani, a spus că mai are și alte oferte.

Tot am așteptat, tot am așteptat și astăzi am primit răspunsul final și ne-a zis că merge în altă parte", a spus Dănciulescu la Digi Sport.

Numele atacantului cu care au negociat oficialii "câinilor" este Simon Church (27 de ani), de la MK Dons, din a doua ligă engleză. Church a fost rezervă pentru Țara Galilor și evoluat la EURO împotriva Rusiei și Portugaliei. Dinamoviștii i-au propus acestuia un salariu de 20.000 de euro pe lună.

 

500.000 €este cota lui Simon Church pe transfermarkt.com.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (43)
hvlada
hvlada  •  20 Iulie 2016, 10:44

vai capu' vostru , abea faceti o stire pe zi .... intru pe gsp si vad ca in 3 zile aveti 3 subiecte partial diferite .....gsp ce faceti fratiilor mai lucrati si voi cv in legatura cu dinamo .....

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  20 Iulie 2016, 08:50
Postat de bvd_magheru pe 20 Iulie 2016, 01:22

Fa si tu pe ardeleanul zii ? DOAMNE ferii !

*** e daunator sanatatii...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

calinescu_
calinescu_  •  20 Iulie 2016, 08:10

DANCIULE , LASA PROSTIILE TATA ....!!!! ATI FACUT CEA MAI PROASTA CAMPANIE DE ACHIZITII DIN ULTIMII ANI , POATE NUMAI STANCIU +TEJA VA DEPASESC CU "CELEBRUL" NICOLAE GRIGORE ADUS CA VEDETA ECHIPEI...!!! VAD CA TU VREI SA JOCI ROLUL LUI DUKADAM , VORBESTI FARA SA FACI NIMIK ....!!!! DIN PACATE MAJORITATEA STAFULUI DE LA DINAMO ARE ACELEASI "PREOCUPARI".....!!!

Vezi toate comentariile (43)
Comentează