LIGA 1  ·  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo a părăsit Săftica! Ce proceduri se vor face în următoarele două zile + ultimele detalii despre magazioner

Fotbaliștii lui Dinamo au părăsit cantonament la Săftica
Fotbaliștii lui Dinamo au părăsit cantonament la Săftica

Articol de - Publicat vineri, 12 iunie 2020 10:32

Fotbaliștii lui Dinamo au părăsit cantonament la Săftica, acolo unde se aflau pentru a pregăti meciul cu Chindia Târgoviște, de mâine seară

Ziua de joi a schimbat soarta echipei pentru o vreme îndelungată. Cazul de coronavirus, al magazionerului, a complicat situația. Angajatul clubului a fost transportat de joi dimineață la Spitalul "Victor Babeș" din Capitală pentru investigații medicale amănunțite. "Sunt bine, sunt în regulă", a reacționat tânărul în această dimineață, evitând să mai dea detalii despre starea lui de sănătate.

Magazionerul de la Dinamo află azi rezultatul celui de-al doilea test

În tot acest timp, dinamoviștii așteaptă informații oficiale de la spital vizavi de rezultatul celui de-al doilea test COVID-19 în cazul magazionerului. Inițial, jucătorii au rămas la Săftica. Rezultatul testului va fi primit în această după-amiază!

După aceea, în această dimineață s-a luat decizia ca echipa să părăsească baza de antrenament și să stea în izolare la domiciliu, până când vor veni informații dinspre Direcția de Sănătate Publică. Mai ales că vor fi expuși unei anchete epidemiologice. "Indiferent de cel de-al doilea rezultat, în cazul persoanei infectate, va mai fi efectuat și un al treilea. Mai ales dacă ar ieși "negativ" după cel "pozitiv", la primul test", au comentat roș-albii.

„Dacă iese pozitiv din nou, vom sta în carantină 14 zile”

"De la echipă ni s-a transmis clar că dacă magazionerul iese pozitiv din nou, e clar că vom rămâne în carantină 14 zile. Oricum, momentan, nu avem voie să facem antrenament. Dacă se dă "verde" la antrenamente, atunci ar fi bine să rămânem la Săftica. Cum încă nu se știe exact care e situația, a rămas să mergem acasă și să așteptăm, în izolare, cel mai bine. 

Ca să nu interacționăm și cu alții. Oricum în patru zile vom efectua un alt test COVID. Dacă iese vreun jucător pozitiv la teste, atunci el va fi izolat de restul, un alt motiv pentru care s-a decis plecarea de la Săftica", au transmis dinamoviștii.

VIDEO. Coronavirus la Dinamo! Meciurile echipei au fost suspendate de LPF

Citește și alte știri despre Dinamo: La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1