FOTBAL  »  LIGA 1  »  LUDOGORETS - DINAMO 2-1

Dinamo a pierdut amicalul din Bulgaria » Sorcova din parc

Articol de , , - Publicat duminica, 09 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 08 octombrie 2011 22:18

Ciobi a încercat ieri o nouă formulă de joc la Razgrad, în Bulgaria, a făcut multe permutări pe posturi şi Dinamo a pierdut, din cauza neatenţiei, la ultima fază a amicalului

Click aici pentru cele mai tari imagini ale partidei!

Ciobi a încercat ieri o nouă formulă de joc la Razgrad, în Bulgaria, a făcut multe permutări pe posturi şi Dinamo a pierdut, din cauza neatenţiei, la ultima fază a amicalului

Click aici pentru cele mai tari imagini ale partidei!


Dinamo a fost eco friendly ieri după-amiază, în Bulgaria, la Razgrad, la 130 de kilometri de Bucureşti. Pe stadionul aflat într-unul din parcurile urbei, echipa lui Liviu Ciobotariu nu s-a omorît cu fotbalul şi n-a periclitat sărbătoarea gazdelor. Niculae (67) a fost atent la singura oportunitate majoră a roş-albilor, înscriind lejer după o fază a lui Cazacu ce merită aplaudată. Cam atît, fiindcă neatenţia i-a penalizat pe "cîini" în prelungiri, cînd Kabasele a reluat simplu pentru o victorie mare a gazdelor.

Randament low
Ciobi a permutat pe diverse posturi diverşi jucători. Rus a trecut din nou fundaş dreapta. Mai bine rămîne avansat. Dorel Stoica a jucat stoper. Mai bine rămîne la închidere. Au fost iar probleme mari în zona centrală a defensivei, care, pe hîrtie, e cea mai sigură din Liga 1. Tocmai de aceea, bulgarii au avut nişte ocazii rarisime, de genul celor care nu te iartă dacă dai peste adversarul nepotrivit.

Marcelinho a înscris destul de uşor, a mai ratat alte două oportunităţi, Stoianov şi Pedro Junior au pus şi ei poarta la încercare, iar Diakov a dat în bară un penalty. Iar Liviu Ganea a jucat mijlocaş stînga mai degrabă, că tot joacă din an în Paşte. Dar în afară că a alergat, randamentul a fost low. În linia echipei.

Ludogorets - Dinamo 2-1 (0-0)
Au marcat: Marcelinho (47), Kabasele (90+2) / M. Niculae (67)
Dinamo: G. Curcă (Naumovski 46) - L. Rus, D. Grigore, D. Stoica, Diabate (Muşat 62) - Pinheiro (Cazacu 56), Pătraşcu (R. Crişan 80), C. Munteanu - Dănciulescu (Bitez 88), M. Niculae, L. Ganea (Păun 53)
Spectatori: 5.000

Playtech: BOMBĂ! Vicor Ponta, mesaj pentru români de pe patul de spital: 'Ar fi o lașitate din partea mea să tac'


Comentarii (17)
lp64
lp64  •  09 Octombrie 2011, 21:04

Spre deosebire de marele meci al Stelei cu Sportul, 4-1, care e tot timpul, pe toate posturile...

vidanjoru
vidanjoru  •  09 Octombrie 2011, 20:24

Rus a jucat formidabil...

infos
infos  •  09 Octombrie 2011, 14:09

e de,..."no comment"! :-)

Vezi toate comentariile (17)
Comentează