FOTBAL  »  Superliga  »  KONE A SCĂPAT

Borcea despre iertarea lui Kone: "Nu pot să cred aşa ceva!"

dragos grigore, fundas dinamo
dragos grigore, fundas dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 15 martie 2010 00:00

Comisia de Disciplină a LPF a respins astăzi memoriul făcut de Dinamo, prin care  solicita suspendarea drastică a lui Yssouf Kone, atacantul de la CFR Cluj care l-a accidentat grav pe Dragoş Grigore (foto). Conducerea clubului din Ştefan cel Mare solicita trecerea pe tuşă a africanului pe aceeaşi perioadă pe care fundaşul dinamovist o va petrece departe de gazon.

Dragoş Grigore a fost operat duminică dimineaţă şi va fi indisponibil cel puţin şase săptămîni. Dinamo ceruse suspendarea drastică şi a lui Ciprian Deac, eliminat pentru lovirea unui dinamovist. Comisia a ţinut cont  doar într-o mică măsură de dorinţa cîinilor roşii şi l-a suspendat pe Deac pe trei etape. "Aştept să fim anunţaţi oficial de decizia Comisiei! Nu pot să cred aşa ceva, că nu au luat nici o măsură asupra lui Kone!", a reacţionat preşedintele executiv al lui Dinamo, pentru gsp.ro.

Suspendat este şi preşedintele braşovenilor, Dinu Gheorghe. Oficialul echipei de la poalele Tîmpei nu va putea reprezenta echipa timp de două luni, penalizare venită din cauză că a intrat în cabina arbitrilor la finalul meciului Universitatea Craiova-FC Brasov, scor 3-0.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
qwerty007
qwerty007  •  16 Martie 2010, 01:34

Se anunta vremuri si mai grele,Borcea ! Pe vremuri cainii erau pieptanati,coafati,aranjati,laudati,ingrijiti de primii hingheri ai tarii,acum au devenit maidanezi nespalati,scuipati,infometati,alungati cu pietre,loviti fara mila iar urletele lor de disperare nu le mai asculta nimeni!!!

 •  16 Martie 2010, 01:14

Tu nu crezi cam multe Ficior cu gelatina in par Dar daca esti Toma Necredinciosul invata regulamentul pina investesti in fotbal.PICIORUL INTINS al fundasului si pus in traiectoria de alergare a atacantului s-a vazut de la o posta Cu mentalitatea asta de a critica nejustificat veti vedea mondialele la televizoare de acum si pina in vecii vecilor

 •  16 Martie 2010, 01:12
Postat de qwerty007 pe 16 Martie 2010, 01:01

Borcea,nu poti sa crezi,eiii,ce sa faci,Ceausescu e mort,partidul comunist nu mai e la putere,nasol!!

Bai Putza! Cu partidul unic nu tine... Dar voi j i g o d i i l o r maghiare asa ati facut mreu: v-ati pus arbitrul vostru si i-ati martelat pe Dinamo! Dar se intoarce ea roata....

Vezi toate comentariile (10)
Comentează