FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo a pierdut un jucător pe postul-problemă! Ţălnar cere cu disperare un înlocuitor

Issa Ba s-a despărţit de Dinamo
Issa Ba s-a despărţit de Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 11 februarie 2013 17:24

Începînd de azi, Cornel Ţălnar va trebui să găsească soluţii în centrul liniei mediane, întrucît au rămas pe acest post doar doi fotbalişti: Cătălin Munteanu şi Mansaly Boubacar.

Issa Ba şi-a reziliat în urmă cu cîteva minute angajamentul cu roş-albii. Senegalezul de 31 de ani mai avea contract cu "cîinii" pînă în vară şi cîştiga 4.000 de euro lunar, însă problemele medicale din ultima vreme l-au ţinut mai mult pe tuşă. Africanul era nemulţumit că nu se afla în vederile lui Cornel Ţălnar, care l-a utilizat rar în turneele de pregătire din această iarnă, astfel că actele au fost rupte pe cale amiabilă.

Dinamoviştii caută un mijlocaş la închidere liber de contract, în caz contrar vor recurge la soluţii interne. Pe acest post ar mai putea evolua Dragoş Grigore şi Laurenţiu Rus, iar ca mijlocaşi centrali, ofensivi, mai sînt în lot Alex Curtean, Raphael Stănescu sau Alin Roman.

"Mai am nevoie neapărat de un mijlocaş central, de un închizător", a transmis Cornel Ţălnar conducerii.


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  11 Februarie 2013, 21:31

Pai Talnar se tot plange ca nu are mijlocas la inchidere si nici nu il foloseste pe Issa Ba? atunci is merita soarta! decat sa improvizeze cu Grigore sau Rus care nu sunt in stare sa joace acolo mai bine promoveaza un jucator de la echipa a doua,asa cum a putut sa promoveze mijlocasi ofensivi,extreme sau fundasi poate promova si un mijlocas defensiv!

xzx
xzx  •  11 Februarie 2013, 21:14

il dau afara si pe Talnar actionarii daca mai pomeneste de transferuri la Dinamo)))

cpt.ahab
cpt.ahab  •  11 Februarie 2013, 18:53
Postat de vladutz13 pe 11 Februarie 2013, 18:16

Asta e, sa schimbe sistemul, sa joace 4-1-4-1, cu un singur mijlocas defensiv, sau 4-1-3-2, care e problema??? Iti faci echipa in functie de ce lot ai la dispozitie.

Daca ar fi in functie de ce valori are la echipa, ar juca in sistemul 0-1-0-1/2!:))).

Vezi toate comentariile (14)
Comentează