FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Surpriză uriașă la Tribunal, în ciuda grevei magistraților! Decizie în dosarul lui Dinamo: GSP are toate detaliile de la fața locului

Dosarul privind planul de reorganizare al lui Dinamo se va judeca pe 13 iulie / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Dosarul privind planul de reorganizare al lui Dinamo se va judeca pe 13 iulie / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 23 iunie 2023 09:59 / Actualizat vineri, 23 iunie 2023 16:18

Contrar tuturor estimărilor pesimiste ale dinamoviștilor și în ciuda grevei magistraților, dosarul privind noul plan de reorganizare al „câinilor” a fost astăzi pe masa Tribunalului București. Judecătoarea prezentă a dat verdictul după doar un minut petrecut în sală: amânare până pe 13 iulie 2023!

Forfotă mare la Tribunalul București în această dimineață, în ziua așteptată cu sufletul la gură de întreaga suflare dinamovistă. Dimineața a început cu o surpriză: s-a vehiculat că „dosarul Dinamo” va fi singurul care va fi judecat astăzi, iar oamenii din club s-au strâns la Tribunal cu mic, cu mare, pentru a susține cauza „câinilor”

Fabbrini are un aliat-surpriză în lupta cu Dinamo: „Îl susțin în acțiunea lui de demascare a planului”
Dinamo
Fabbrini are un aliat-surpriză în lupta cu Dinamo: „Îl susțin în acțiunea lui de demascare a planului”

Dinamo a sperat în zadar! O nouă amânare în dosarul de reorganizare

Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a ajuns primul, urmat de avocata APCH. Ulterior, și-a făcut apariția și avocata chirografarului Diego Fabbrini. 

După ei a ajuns la Tribunal și acționarul Andrei Nicolescu, iar speranțele taberei Dinamo creșteau de la minut la minut. Doar că apariția în sală a judecătoarei le-a spulberat planurile optimiste dinamoviștilor: în mai puțin de 60 de secunde, aceasta a stabilit o nouă amânare, până pe 13 iulie. „Speța nu înregistrează soluționări urgente”, li s-a transmis reprezentanților clubului.

Andrei Nicolescu: „Avem încredere că pe 13 iulie va fi ultimul termen”

Andrei Nicolescu a oferit o reacție în exclusivitate pentru GSP.ro:

Avem încredere că pe 13 iulie va fi ultimul termen. Speăm că va fi integrată la cauze urgente, având în vedere dispozițiile imperative ale legii. Ce stabilește judecătorul trebuie să se pronunțe în termen de 15 zile de la depunerea cererii de catre administratorul judiciar privind modificarea planului.

Înțelegem lupta sindicală, dar nu trebuie să afecteze principiile ce guvernează aplicarea justitiei, respectiv celeritatea în acest caz”, a precizat Andrei Nicolescu pentru GSP.ro.

2,4 milioane de euroar urma să fie cuantumul sumei pe care Dinamo ar plăti-o dacă va fi validat noul plan de reorganizare modificat, din total de aproximativ 8 milioane de euro

Urmează vacanța pentru magistrați

Mai există un „pericol” pentru gruparea recent promovată în Liga 1: posibilitatea unei amânări inclusiv până la toamnă, care va încetini procesul de reorganizare, în condițiile în care magistrații vor intra în vacanță de la 1 iulie. Momentan, clubul funcționează pe baza unui plan de reorganizare votat la începutul procesului de insolvență, început în iunie 2021.

VIDEO Eugen Voicu și Andrei Nicolescu anunță că interdicția la transferuri la Dinamo se va ridica cât mai curând

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Dinamo și-a programat un amical-surpriză în week-end » Duel cu echipa preluată de Costin Lazăr

EXCLUSIV Fabbrini are un aliat-surpriză în lupta cu Dinamo: „Îl susțin în acțiunea lui de demascare a planului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
creeperno534
creeperno534  •  23 Iunie 2023, 22:41

Despagubiri excesive: Clauzele care îi impun consumatorului care nu își îndeplinește o obligație să plătească despăgubiri mult prea mari.

istet10
istet10  •  23 Iunie 2023, 17:54
Postat de vanbasten_85 pe 23 Iunie 2023, 11:10

Le-au platit, numai cu unii jucatori pe combinatii cu avocati si impresari sunt smecheri. Au jucat 2 luni si ei cer tot contractul pe 2-3 ani.

Nu este smecherie ,ba inteligentule. Este prevedere contractuala.

istet10
istet10  •  23 Iunie 2023, 17:52
Postat de concret pe 23 Iunie 2023, 11:57

De ciobanul puscarias, care a facut avere prin bisnita si inselaciuni cu terenuri, de ce nu zici nimic?

Care ar fi legatura cu tepele dinamoviste? De ce nu intrebi de bisnita lui Borcea? Ale lui Netoiu. Sia ai cu cazier imaculat.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează
Close