FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

Dinamo și-a programat un amical-surpriză în week-end » Duel cu echipa preluată de Costin Lazăr

Dinamo și-a programat un amical în week-end / foto: GSP
Dinamo și-a programat un amical în week-end / foto: GSP

Articol de - Publicat joi, 22 iunie 2023 23:06 / Actualizat vineri, 23 iunie 2023 07:53

Dinamo va disputa, sâmbătă, de la 11:30, primul meci de la barajul „reînvierii” din urmă cu trei săptămâni. „Câinii” dau piept cu Muscelul Câmpulung, o formație de Liga 3 preluată zilele trecute de fostul rapidist Costin Lazăr. 

Dinamo a început antrenamentele în perspectiva revenirii în Liga 1, după un sezon agonizant în eșalonul secund. Dinamoviștii au efectuat săptămâna trectă vizita medicală, se antrenează zilnic la Săftica, iar de pe 26 iunie până pe 6 iulie Ovidiu Burcă și compania vor fi în cantonament în Slovenia.

Până să plece în stagiul de pregătire sloven, Dinamo va disputa un prim test de verificare, la Snagov, în compania formației de Liga 3 Muscelul Câmpulung. Partida se va juca fără spectatori, conform unei informații publicate pe contul oficial de Facebook al argeșenilor.

Până la ora redactării articolului, clubul lui Eugen Voicu și Andrei Nicolescu nu făcuse încă vreun anunț oficial cu privire la această partidă. 

Dinamo pleacă pe 26 iunie în Slovenia, în cantonamentul premergător sezonului de Superliga, unde „câinii” revin după o stagiune petrecută în „B”. Roș-albii antrenați de Ovidiu Burcă au publicat și lista amicalelor. Cel mai tare test de verificare va fi contra ucrainenilor de la Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu, pe 5 iulie.

Dinamoviștii vor fi la Tribunal vineri, dar nu știu dacă se va respecta termenul de judecată!
DINAMO
Dinamoviștii vor fi la Tribunal vineri, dar nu știu dacă se va respecta termenul de judecată!

„Costin Lazăr a venit alături de noi pentru a duce proiectul la următorul nivel”

În urmă cu trei zile, Costin Lazăr a fost prezentat în funcția de antrenor al formației argeșene: „Fostul mare jucător al naționalei României, cu 32 de prezențe, a venit alături de noi pentru a duce proiectul la următorul nivel! 

În cariera de jucător a bifat mari echipe in România precum Sportul Studențesc, Rapid București, Paok, Panetolikos, Iraklis, Voluntari. Vine alături de preparatorul fizic, Ionut Bîclea. Le urăm bun venit în familia Muscelul Câmpulung”, au anunțat cei de la Muscel pe Facebook. 

VIDEO Eugen Voicu și Andrei Nicolescu anunță că interdicția la transferuri la Dinamo se va ridica cât mai curând

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Dinamo în corzi » „Câinii” au primit o veste foarte proastă: „99 la sută nu se va judeca!”

EXCLUSIV Dinamoviștii vor fi la Tribunal vineri, dar nu știu dacă se va respecta termenul de judecată!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bogat
bogat  •  23 Iunie 2023, 10:29

Care "sezon agonizant" in Liga a2a a avut Dinamo? O fi fost agonizant sezonul anterior in care au retrogradat, dar e absurd sa spui asta despre un sezon in care promovezi in liga superioara.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează