FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamoviștii vor fi la Tribunal vineri, dar nu știu dacă se va respecta termenul de judecată!

Vor fi la Tribunal, vineri, dar nu știu dacă se va respecta termenul de judecată!
Vor fi la Tribunal, vineri, dar nu știu dacă se va respecta termenul de judecată!

Articol de - Publicat joi, 22 iunie 2023 18:41 / Actualizat joi, 22 iunie 2023 19:21

Dinamo își trimite vineri dimineața reprezentanții la Tribunalul București, conform programării, însă nu sunt siguri că speța se va judeca, având în vedere greva magistraților, începută miercuri! 

De-abia la fața locului, avocații lui Dinamo vor afla dacă se va respecta termenul privind noul plan de reorganizare modificat sunt ”victime colaterale” după greva magistraților ce-a debutat miercuri, 21 iunie, speța lor de azi, privind noul plan de reorganizare modificat, având șanse minime să se judece conform termenului programat de judecătorul sindic.

Reprezentanții "câinilor" au venit cu temele făcute luni dimineață în fața judecătorului sindic, la Tribunalul București, vor fi prezenți și vineri dimineață, în aceeași cameră, conform programării, însă nu au fost informați până la această oră dacă speța se va judeca!

Judecătoarea Adam Constantin Veronica a fixat un nou termen pentru ziua de vineri, 23 iunie, ora 10:00, invocându-se excepția de neconstituționalitate și lămurirea suplimentară vizavi de anumite "noutăți" adăugate de Dinamo la dosar, dar greva magistraților, demarată miercuri, 21 iunie, menține un suspans vizavi de noul termen privind validarea noului plan de reorganizare modificat.

Nicio veste oficială pentru Dinamo

Joi dimineața, oficialii roș-albilor nu știau dacă vor fi înștiințați din partea Tribunalului București vizavi de speța menționată. "99 la sută nu se va judeca vineri", au reacționat reprezentanții "câinilor". 

Pe durata zilei de joi nu a sosit nicio înștiințare din partea judecătorului sindic, astfel că avocații clubului se vor prezenta la Tribunal conform programării inițiale. Chiar dacă sunt șanse mari ca sala să fie închisă, iar cazul să nu se judece!

2,4milioane de euro ar urma să fie cuantumul sumei pe care Dinamo ar plăti-o dacă va fi validat noul plan de reorganizare modificat, din total de aproximativ 8 milioane de euro

Doar vineri vom ști, vom merge la Tribunal, sperăm să se judece. Oricum, au fost prea multe amânări, ar trebui să se dea o soluție. Trăim doar cu speranța, nu am altă așteptare, acum. Cu această grevă, cel puțin așa a fost în ultimele două zile, judecătorii vin, dar nu judecă!”
Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar

Urmează vacanța pentru magistrați

Dinamoviștii au mărturisit că nu pot prognoza când se va putea judeca speța. Mai există și "pericolul" pentru gruparea recent promovată în Liga 1 de amânare, inclusiv până la toamnă, care va încetini procesul de reorganizare, în condițiile în care magistrații vor intra în vacanță de la 1 iulie. Momentan, clubul funcționează pe baza unui plan de reorganizare, votat la începutul procesului de insolvență, început în iunie 2021.

VIDEO Interdicția la transferuri la Dinamo se va ridica cât mai curând, spun acționarii

Citește și alte știri:

Pierderi uriașe pentru fiul lui Cosmin Olăroiu! Are datorii de 20 de milioane de euro

EXCLUSIV Situație tensionată la CSA Steaua: jucătorii refuză să semneze noi contracte și vor să plece! Și Oprița e nemulțumit

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
creeperno534
creeperno534  •  22 Iunie 2023, 22:37

Dinamo a terminat toate sezoanele

Catalynn.._.
Catalynn.._.  •  22 Iunie 2023, 20:44

Cerința primordială pt ca un club sa poara fi înscris in ligile profesioniste, adică acolo unde se joaca pe salariu, ar trebui sa fie garanțiile financiare ca poate termina sezonul! Nu ai, nicio problema, rămâi in L4/5, adică la fotbalul amator. De ce nu face asta FRF!? E lesne de bănuit …

.Castravete.
.Castravete.  •  22 Iunie 2023, 20:13

N-ati vrea voi, mai bine, sa fiti la Tribunalul Poporului?Adica ala care la sfarsitul anilor 40 bagau romanii in puscarii si omorau conducatorii de atunci?Adica ala care va reprezinta?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează