FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

EXCLUSIV Situație tensionată la CSA Steaua: jucătorii refuză să semneze noi contracte și vor să plece! Și Oprița e nemulțumit

Articol de - Publicat joi, 22 iunie 2023 17:11 / Actualizat joi, 22 iunie 2023 18:00

CSA Steaua s-a reunit pe 19 iunie, iar 24 de jucători s-au pregătit sub comanda lui Daniel Oprița. Doar că nu toți ar urma să rămână.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, situația la CSA Steaua este una tensionată. Astfel că jucătorii ezită să semneze noi contracte.

Veste proastă pentru CSA Steaua: discuții blocate! „Militarii” riscă să mai stea un an în Liga 2
CSA STEAUA
Veste proastă pentru CSA Steaua: discuții blocate! „Militarii” riscă să mai stea un an în Liga 2

Ce-i nemulțumește pe jucătorii de la CSA Steaua

Unii sunt nemulțumiți că nu-și vor mai primi primele pentru că au terminat sezonul trecut pe un loc promovabil. Din informațiile GSP.ro, la începutul anului a apărut o adăugire la contracte, potrivit căreia aceste prime nu se vor mai acorda dacă echipa nu poate promova în Liga 1

În schimb, jucătorii se apără spunând că nu e vina lor că echipa nu-și schimbă forma de organizare. Și de aceea nu ar mai dori să semneze noi contracte.

Lipsa dreptului de promovare îi deranjează pe jucători

În plus, aceștia sunt supărați că echipa încă nu are drept de promovare. Așa cum GSP.ro a scris, discuțiile sunt blocate în acest moment. Iar prin club se știe că din cauza diverselor piedici de prin minister, schimbarea formei de organizare nu se va face în timp util pentru ca echipa să poată promova la finalul sezonului viitor.

Astfel, jucători importanți dintre cei rămași, precum Balgiu, Chipirliu sau Adi Popa, sunt tentați să plece. Ei nu mai au încredere că se va rezolva cu dreptul de promovare. În plus, și Daniel Oprița e tentat să plece, în aceste condiții.

  • Noi achiziții: Alexandru Buziuc, Ionuț Pop, Adrian Frânculescu și Mihai Dobrescu
  • Promovați din Academie: David Matei, Răzvan Florea, Ianis Pletea, Matei Marin, Alin Raicu
  • Sub contract: Horia Iancu, Wallace da Silva, Dean Beța, Stephan Drăghici, Cristian Balgiu, Rareș Enceanu, Bogdan Chipirliu
  • Prezenți pentru negocieri și noi contracte: Adi Popa, Adrian Ilie, Valentin Bărbulescu, Ștefan Pacionel, Tsvetelin Chunchukov

Citește și: 

Daniel Oprița prevede un sezon anevoios în Liga a 2-a: „Este an electoral și se va investi mai bine”

Surprize la reunirea celor de la CSA Steaua » Pariul lui Becali din 2020, sub comanda lui Oprița! + moment amuzant: „Unde e terenul? Sunt în probe și nu știu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (50)
guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  27 Iunie 2023, 21:25
Postat de istet10 pe 27 Iunie 2023, 20:58

Prostule! La culcare, ca ti se sparge vreo vena.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  27 Iunie 2023, 21:19
Postat de istet10 pe 27 Iunie 2023, 20:58

Prostule! La culcare, ca ti se sparge vreo vena.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  27 Iunie 2023, 20:58
Postat de guimaraes1.0 pe 26 Iunie 2023, 22:20

Ai ramas fara replica prostet10-0pt.silkeborgf mmde zecesebistagramat.vrei sa-ti mai prezint o dovada(si mai am destule)in urma careia respectiv carora o sa vada toata lumea dar mai ales tu vei vedea(citindu-ti postarea respectiva la care eu iti voi preciza agramatimele tale) cat de prost si agramat esti si ca nu respecti majusculele de care ma acuzi pe si omiti sau adaugi litere in prostiile pe care le debitezi facand dezacorduri gramaticale?ai curaj babpgm?

Prostule! La culcare, ca ti se sparge vreo vena.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează