FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

VIDEO Daniel Oprița prevede un sezon anevoios în Liga a 2-a: „Este an electoral și se va investi mai bine”

Daniel Oprița
Daniel Oprița

Articol de , , - Publicat luni, 19 iunie 2023 21:35 / Actualizat luni, 19 iunie 2023 22:15

CSA Steaua s-a reunit astăzi la baza de pregătire din Ghencea. Daniel Oprița a avut la dispoziție 24 de fotbaliști, printre ei și Alexandru Buziuc (29 de ani), fostul atacant al rivalei FCSB.

Antrenorul celor de la CSA Steaua a anunțat că vor mai veni și alți jucători și că prevede un sezon mult mai greu pentur echipă comparativ cu anul trecut.

E titular contra Elveției, iar impresarul lui s-a întâlnit astăzi cu Jurgen Klopp
ELVEȚIA - ROMÂNIA
E titular contra Elveției, iar impresarul lui s-a întâlnit astăzi cu Jurgen Klopp

VIDEO. Daniel Oprița: „Mai avem de clarificat și cu alți jucători”

„Sunt jucători noi cu experiență care au semnat contracte. Am semnat contracte cu Pop, Dobrescu și Frânculescu. Ar mai trebui să vină mâine un jucător cu care am mai avem de clarificat câteva detalii și cred că va semna. De fiecare dată am luat doar eu jucători. L-am chemat și pe Ștefan Pacionel, este un jucător pe care mi-l doresc în continuare și sper să rezolvăm și cu el. 

Au mai fost jucători pe care am încercat să-i aducem, dar n-am reușit să-i convingem cu salariile. Din cei care au acceptat, au făcut asta pentru că vin să joace la Steaua și nu în altă parte. Chipirliu este jucătorul nostru, dar mai are contract cu noi, fără bani nu pleacă”, a spus Daniel Oprița.

Daniel Oprița: „Este an electoral și se va investi mai bine”

Daniel Oprița a explicat că echipa sa va avea parte de un mai complicat și că își dorește cât mai repede să se clarifice situația cu promovarea echipei.

„Trebuie să am răbdare, dar e bine să rezolvăm cât mai repede (n.r. situația promovării) pentru a stabili bugetul și a ne bate pentru primele locuri. Sigur va fi un sezon mai puternic pentru că cel trecut a fost unul slab. S-au pierdut foarte multe meciuri. Cred că dacă era un campionat mai puternic, nu cred că mai eram așa sus în clasament. Față de acum 2 ani când era Petrolul, Hermannstadt și U Cluj a fost un sezon mai slab. Poate că este an electoral și se va investi mai bine”, a mai declarat Daniel Oprița.

Combinație între sigle

La antrenamentul de azi, o parte din jucători și Daniel Oprița au purtat o alături de echipamentul specific cu stema noua a clubului roș albastru și o pereche de șosete cu emblema clubului din perioada 1991-2003.

Daniel Oprița prevede un sezon anevoios în Liga a 2-a: „Este an electoral și se va investi mai bine”
Combinația de sigle ale grupării din Ghencea

Citește și alte știri:

Răzvan Zăvăleanu despre situația de la Dinamo: „E surprinzător ce se întâmplă. A cerut sesizarea Curții Constituționale”

Mihai Rotaru a pierdut pariul! L-a criticat public pe selecționer, dar Edi Iordănescu i-a dat replica prin „11-le” cu Elveția

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
freddy
freddy  •  20 Iunie 2023, 16:56
Postat de steaua.libera pe 20 Iunie 2023, 00:48

Oprița e indiscutabil cel mai bun antrenor/manager al ligii a doua. A promovat cu Colentina, apoi încă 2 clasări sus cu Steaua și promovări în cascadă din liga a patra

:)))))) Hai sa îl vedem și la o alta echipa. Apoi putem sa ne dam cu părerea. Asa...La o echipa fără nici o presiune nu e prea greu.

steaua.libera
steaua.libera  •  20 Iunie 2023, 00:48

Oprița e indiscutabil cel mai bun antrenor/manager al ligii a doua. A promovat cu Colentina, apoi încă 2 clasări sus cu Steaua și promovări în cascadă din liga a patra

Vezi toate comentariile (2)
Comentează