FOTBAL  »  NATIONALA  »  ELVEȚIA - ROMÂNIA

video E titular contra Elveției, iar impresarul lui s-a întâlnit astăzi cu Jurgen Klopp

În ziua meciului Elveția - România, Marius Avram, impresarul lui Vladimir Screciu (23 de ani), s-a întâlnit cu Jurgen Klopp (56 de ani). +11   FOTO
În ziua meciului Elveția - România, Marius Avram, impresarul lui Vladimir Screciu (23 de ani), s-a întâlnit cu Jurgen Klopp (56 de ani).

Articol de - Publicat luni, 19 iunie 2023 20:24 / Actualizat luni, 19 iunie 2023 20:50

În ziua meciului Elveția - România, Marius Avram, impresarul lui Vladimir Screciu (23 de ani), s-a întâlnit cu Jurgen Klopp (56 de ani). 

  • Reporterul special Costin Ștucan și fotoreporterul Raed Krishan sunt corespondenții GSP la Lucerna (Elveția) și transmit toate informațiile care contează înaintea, în timpul și după duelul Elveția - România din preliminariile EURO 2024 (luni, 21:45);
  • Se mai joacă azi: Belarus - Kosovo (21:45), Israel - Andorra (21:45);
  • „Tricolorii” ocupă în acest moment poziția secundă în grupa I, având două puncte mai puțin decât liderul Elveția. Primele două clasate se califică direct la Campionatul European de anul viitor, competiție găzduită de Germania.

Vladimir Screciu, apărătorul lui CSU Craiova, a prins echipa de start în duelul cu Elveția. Impresarul Marius Avram a venit la Lucerna pentru a-l urmări și speră la o prestație solidă.

Minunea de la Lucerna » „Dubla” lui Mihăilă, din prelungiri, aduce un punct nesperat în Elveția! Clasamentul grupei ACUM
ELVEȚIA - ROMÂNIA
Minunea de la Lucerna » „Dubla” lui Mihăilă, din prelungiri, aduce un punct nesperat în Elveția! Clasamentul grupei ACUM

Marius Avram, întâlnire cu Jurgen Klopp

„M-am întâlnit cu Jurgen Klopp, am avut puțin noroc. Eu sunt prieten cu Thibaut Courtois, ne-am văzut în trecut când eram împreună într-un restaurant în Madrid.

Am avut noroc, și-a amintit că sunt prieten cu Thibaut. Aia a fost. Jurgen era cu soția, probabil în vacanță. Ne-am intersectat”, a povestit Marius Avram pentru GSP.ro. 

Întrebat de Costin Ștucan dacă Jurgen Klopp ar avea ce fotbalist „tricolor” să urmărească în această seară, Avram a spus: „O să fiu subiectiv, îl avem pe Screciu la echipa națională. Sperăm să se remarce, dacă va juca”.

E titular contra Elveției, iar impresarul lui s-a întâlnit astăzi cu Jurgen Klopp
Marius Avram și Jurgen Klopp

Nume importante în tribune la Elveția - România

Marius Avram nu este singurul om de fotbal care va asista la partida dintre Elveția și România. 

Helmuth Duckadam (64 de ani) și Gheorghe Leahu (54 de ani) au venit la stadion cu două ore înainte și au oferit același pronostic. Ambii speră la o remiză, 1-1. 

Citește și alte știri despre echipa națională a României: 

Pregătiți pentru debutul la Euro 2023: „Nu joacă banii! Așteptăm un stadion plin în Ghencea, e un moment important pentru viitorul nostru”

Generația lui Ianis Hagi, fără complexe în fața Elveției » La tineret i-au subordonat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
paolo13
paolo13  •  20 Iunie 2023, 05:08

Impresarul l-a găsit pe Klopp pe strada și i-a cerut sa facă o poza...Jenant!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează