FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

„Cum apar, săriți pe ele!” » Dinamoviștii vor să facă record național, primele declarații sunt superoptimiste

„Cum apar, săriți pe ele!” » Dinamoviștii vor să facă record național, primele declarații sunt superoptimiste
„Cum apar, săriți pe ele!” » Dinamoviștii vor să facă record național, primele declarații sunt superoptimiste

Articol de - Publicat luni, 05 iunie 2023 17:59 / Actualizat luni, 05 iunie 2023 22:14

Conducerea clubului Dinamo vrea să profite de momentul de beatitudine pe care-l trăiesc suporterii și vor să scoată la vânzare abonamentele pentru Liga 1, Andrei Nicolescu transmițând că ar vrea un record național pentru ca Dinamo să joace acasă numai pe Arena Națională. PCH solicită din nou sprijinul și afinitatea suporterilor

De-abia revenită în Liga 1, Dinamo a prins tupeu și a anunțat ceea ce GSP.ro informa între meciurile dublei de la baraj, faptul că roș-albii vor să dispute partidele de pe teren propriu pe cel mai mare stadion al țării, Național Arena. 

15.000 de abonamente = Stadionul "Dinamo" sau 27% din Arena Națională

Președintele "câinilor", Andrei Nicolescu, a lansat o provocare mai mult decât îndrăzneață fanilor. Ar fi un record absolut nu doar pentru "câini", dar și pentru fotbalul intern. 

Profitând de momentul fericit pe care-l parcurge Dinamo, Nicolescu le-a lansat o provocare de proporții fanilor: să cumpere 15.000 de bilete! Exact numărul de scaune de pe arhaicul stadion din Ștefan cel Mare, 27 % din capacitatea Național Arena.

"Mă bazez în demersul nostru pe cei 25.000 de fani care au zguduit cel mai mare stadion al României în manșa tur cu FC Argeș. Mă bazez pe afinitatea "câinilor roșii" care au ținut Dinamo în viață de atâția ani", a explicat conducătorul "câinilor" motivul demersului.

Le promit fanilor că, dacă avem 15.000 de abonamente, toate meciurile se vor juca pe Arena Națională! Nu știu dacă se poate, din punct de vedere tehnic, să facem cumva ca fanii să poată achita în rate, în 6 luni. Noi vom revoluționa fotbalul din România
Andrei Nicolescu, președinte Dinamo, la DigiSport

VIDEO Dinamo a sărbătorit în Ștefan cel Mare alături de suporteri » Cele mai importante imagini de la eveniment, surprinse de reporterii GSP.ro

400 de abonamentes-au comercializat la Dinamo în sezonul de ligă secundă

Când "câinii" se adună

Galeria dinamovistă a fost prezentă la ultimele dueluri ce-au propulsat echipa înapoi în Liga 1, liderii suporterilor au asistat discret la momentele de euforie ce-au urmat marii victorii. Liderii ultrașilor susțin demersul conducerii.

"Promovarea asta ne face să așteptăm abonamentele cu sufletul la gură. Cum apar, săriți pe ele!", a transmis PCH pe Facebook. Primele reacții din mediul online la postarea PCH sunt mai mult decât optimiste.

Fanii se interesează deja când apar și ce prețuri vor avea, se încurajează unii pe ceilalți și au fixat deja un prim target pentru ei înșiși: măcar 10.000 de abonamente vândute. Cei din Diasporă susțin că vor cumpăra și ei abonamente chit că nu vor putea fi prezenți la fiecare partidă a trupei lui Ovidiu Burcă.

1lună va fi închisă Național Arena în perioada 15 iulie - 15 august, din cauza a doua concerte, astfel că Dinamo va începe, probabil, campionatul fie pe stadionul "Arcul de Triumf", planul A, fie la Giurgiu, planul B

ABONAMENTE LIGA 1 2022/2023

1. Rapid 4.500

2. UTA 4.000

3. CSU Craiova 3.600

4. U Cluj 2.000

5. Petrolul 1.400

Dinamoviștii și-au adus aminte și de „era spartanilor”: ce hit și-a făcut loc la fiesta „câinilor”
Dinamo
Dinamoviștii și-au adus aminte și de „era spartanilor”: ce hit și-a făcut loc la fiesta „câinilor”
Va proteja LPF marile derby-uri? Se analizează o măsură care ar fi fără precedent pentru FCSB, Dinamo și Rapid + S-a stabilit data la care se va face țintarul 2023-2024
DECIZII
Va proteja LPF marile derby-uri? Se analizează o măsură care ar fi fără precedent pentru FCSB, Dinamo și Rapid + S-a stabilit data la care se va face țintarul 2023-2024

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
rocky3
rocky3  •  06 Iunie 2023, 12:27
Postat de kordell pe 05 Iunie 2023, 23:33

Vad lista cu cele mai multe abonamente din care lipseste "cea mai iubita " echipa din RSR si ma gandesc ca poate este o greseala de tipar :)))

Nu e nicio greșeală, fc fcsb n-au abonați deloc! Zero, nada, sau vorba neamțului: null, koma nichts!

skylines
skylines  •  06 Iunie 2023, 09:50

Național Arena este un lux, ce naiba nu toți sunt fraieri ca Becali să plătească chirie.Cel mai simplu este să faci o revoluție, altfel dacă nu găsești revoluționari să plătească joci pe unde apuci.

steauaefcsb
steauaefcsb  •  06 Iunie 2023, 00:56

Au revolutionat deja fotbalul prin faptul ca ei nu achita nimic!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează