INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DINAMO

VIDEO Dinamoviștii și-au adus aminte și de „era spartanilor”: ce hit și-a făcut loc la fiesta „câinilor”

Dinamoviștii și-au adus aminte și de „era spartanilor”: ce hit și-a făcut loc la fiesta „câinilor”
Dinamoviștii și-au adus aminte și de „era spartanilor”: ce hit și-a făcut loc la fiesta „câinilor”

Articol de , , - Publicat luni, 05 iunie 2023 17:00 / Actualizat luni, 05 iunie 2023 17:53

Dinamo trăiește momente de bucurie la culme după promovarea echipei în Liga 1, la finalul unui rollercoaster de emoții în eșalonul secund.

În drumul dinamoviștilor de la Mioveni spre Ștefan cel Mare, Costin Amzăr a dat drumul la boxe și a dat tonul uneia dintre celebrele piese care s-au ascultat în perioada titlului din 2007.

De ce a ieșit Ionel Ganea din fotbalul românesc: „Prefer să nu mă mai prostituez”
INTERVIU
De ce a ieșit Ionel Ganea din fotbalul românesc: „Prefer să nu mă mai prostituez”

VIDEO. Amzăr, DJ-ul petrecerilor dinamoviștilor

Printre "șlagărele" care s-au auzit din boxa lui Ionuț Amzăr, 19 ani, în seara fericirii suflării dinamoviste s-a numărat și maneau "Vine Borcea cu spartanii", care a celebrat ultimul titlu de campioană a "câinilor", în 2007, cu Mircea Rednic antrenor.

Puștiul de pe banda stângă a bucureștenilor nu era nici măcar la grădiniță atunci când se lansase melodia respectivă, făcută de Jean de la Craiova, simpatizant al "câinilor", cu dedicație pentru fostul acționar al echipei, Cristi Borcea, și pentru a marca succesul "spartanilor" care triumfau la finalul ediției 2006/2007.

Așa se observă și în imaginile filmate de Gazeta Sporturilor, Amzăr cântă alături de fani refrenul care era cunoscut în urmă cu 16 ani. Fotbalistul "câinilor" a fost printre cei ce au reprezentat sufletul petrecerii dinamoviștilor după fluierul final al partidei de la Mioveni. Puștiul a cărat boxa și a trecut prin mai multe stiluri muzicale în playlist-ul său.

Borcea "Leonidas", între promisiuni și renunțare

În urmă cu o săptămână, Cristi Borcea a fost prezent din nou la un meci al "câinilor", la partida tur cu FC Argeș (6-1) de pe Arena Națională. Fostul șef al "câinilor" nu mai fusese de 11 ani la o partidă a dinamoviștilor. El chiar a anunțat că el și fiul său cel mare, Patrick, vor premia echipa cu 10.000 de euro, susținând că încearcă astfel să atragă și alți oameni de afaceri să sprijine echipa.

Totuși, fanii nu au apreciat "revenirea" lui Borcea, au apostrofat gestul lui, conducerea grupării a reacționat ironic, astfel că, în concluzie, omul de afaceri a anunțat, ulterior, sec: "De acum nu mă mai interesează de soarta lui Dinamo, nu voi mai face nici declarații, voi evita orice legătură!".

Citește și alte știri despre Dinamo:

Va proteja LPF marile derby-uri? Se analizează o măsură care ar fi fără precedent pentru FCSB, Dinamo și Rapid + S-a stabilit data la care se va face țintarul 2023-2024

Șeful lui Dinamo, anunț din mijlocul petrecerii: „La începutul sezonului vom fi la 70% pregătiți. Dar vom rezolva interdicția la transferuri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
paolo13
paolo13  •  06 Iunie 2023, 04:48
Postat de creeperno534 pe 05 Iunie 2023, 22:38

Sarbatorim 3 zile si 3 nopti!

Caand da judecătorul ala decizia de respingere a planului revizuit și, deci, a insolventei?

creeperno534
creeperno534  •  05 Iunie 2023, 22:38

Sarbatorim 3 zile si 3 nopti!

brentford
brentford  •  05 Iunie 2023, 18:59

Credeam ca am intrat pe un "articol sportiv" marca Andra Mocanu. Se pare ca este doar un pseudonim.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează