FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Șeful lui Dinamo, anunț din mijlocul petrecerii: „La începutul sezonului vom fi la 70% pregătiți. Dar vom rezolva interdicția la transferuri”

Articol de - Publicat luni, 05 iunie 2023 08:16 / Actualizat luni, 05 iunie 2023 09:08

Dinamo a reușit să dea calculele peste cap și a promovat în Liga 1, câștigând barajul cu FC Argeș (6-1 și 2-4), iar „câinii” au sărbătorit din plin.

După ce au petrecut la stadionul din „Ștefan cel Mare”, alături de fani, jucătorii, staff-ul și conducătorii clubului au continuat petrecerea. 

Dinamo, petrecere pentru a sărbători promovarea 

Roș-albii au ieșit în oraș și au sărbătorit la restaurantul Mozzafiato. 

+24 FOTO

Atmosfera a fost întreținută de câțiva cântăreți, dar și de crainicul clubului, Nicu Grameni. Jucătorii au urmărit pe un ecran uriaș cele mai importante evenimente ale acestui sezon și au retrăit bucuria revenirii în Liga 1. Dintre jucătorii lui Ovidiu Burcă a lipsit doar fundașul Răzvan Patriche, care a plecat în vacanță. El nu a fost prezent nici la sărbătoarea de dinainte, de la stadion. 

Primul cadou după promovarea lui Dinamo: „Luni batem palma!”
Dinamo
Primul cadou după promovarea lui Dinamo: „Luni batem palma!”

Andrei Nicolescu e categoric: „Dinamo va scăpa de interdicția la transferuri”

Andrei Nicolescu, președintele lui Dinamo, a dat ulterior detalii despre ce va urma pentru formația alb-roșie. Acesta spune că șefii vor rezolva problema cu interdicția la transferuri și Dinamo poate face o surpriză în viitorul sezon. 

„Nimeni nu credea în promovare. Această provocare a fost un examen foarte greu. Și l-am trecut. Anul viitor vom avea o nouă provocare și o vom trece. Vom rezolva interdicția la transferuri și vom face transferuri. Și vom face transferurile de care nevoie, nu vom aduce nume. Vom aduce transferurile care ne vor ajuta

Șeful lui Dinamo, anunț din mijlocul petrecerii: „La începutul sezonului vom fi la 70% pregătiți. Dar vom rezolva interdicția la transferuri”

La debutul noului sezon, vom fi pregătiți 70-80%. Fanii să înțeleagă asta. La 100% vom fi cam la o lună și jumătate de la începerea campionatului. Acum e târziu. Celelalte au un plan și știu cu cine discută. Noi abia sâmbătă seară am început să lucrăm pentru noul sezon. 

Dar sistemul în care vom funcționa va face ca Dinamo să fie o surpriză plăcută. Aș vrea să cred că vom fi la locurile 8-10. Dar dacă Ovidiu Burcă va fi inspirat, putem face o surpriză plăcută”, a spus Andrei Nicolescu la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport. 

VIDEO Dinamo a sărbătorit în „Ștefan cel Mare” alături de suporteri

Citește și:

Ovidiu Burcă, dezvăluiri tari despre cum s-a obținut promovarea: „Alergam cu tricourile pentru a le opri sângele”+ „A jucat cu meniscul rupt”

Singurul club din Superliga care a salutat revenirea lui Dinamo: „Se reiau duelurile cu rivalii noștri din « Ștefan cel Mare»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
istet10
istet10  •  06 Iunie 2023, 14:44

Dupa o luna jumatate, pregatiti doar cat zice, inseamna ca si-au asigurat locul in playout.

vanbasten_85
vanbasten_85  •  05 Iunie 2023, 10:24

Au facut cheta suporterii lui Dinamo sa ii plateasca salariul. Tot Dinamo e de vina ca Primarul din Pitesti platea pe cine vroia din club. Tot Dinamo e de vina ca sponsorul da afara antrenori si manageri.Tot Dinamo l-a numit pe Stanciu care a facut prapad pe unde a fost(vezi ce performante a avut inclusiv la noi cu patron Negoita, cu buget de primele 4 din campionat). Vezi ca si UTA e echipa subventionata de primarie.Imi e ca va duceti dupa prietenii vostri de la MAPN peste 2 sezoane.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  05 Iunie 2023, 10:19
Postat de rav410wrc pe 05 Iunie 2023, 09:14

Da' unde-i Calcan omul meciului retur 2-4 ?! Am inteles, el se pregateste deja alaturi de noii colegi de la DoarDiviziaB ... ;)))) Vorba aia, cine n-are Calacan sa-si cumpere !! :))))

Hai nu mai plange , ori cu Calcan ori fara, Dinamo tot promova. Ma gandeam ca esti mai preocupat sa sarbatoresti ca a ramas UTA in prima liga, nu sa trolezi despre Dinamo. Si oricum Argesului ii mai trebuiau 3 goluri numai ca sa impinga meciul in prelungiri. 8-5 e cat se poate de concludent. Mai tii minte cand ne spuneai ca mergem in Liga a 3a ? De abia astept sa dam de UTA

Vezi toate comentariile (4)
Comentează