FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Ovidiu Burcă, dezvăluiri tari despre cum s-a obținut promovarea: „Alergam cu tricourile pentru a le opri sângele”+ „A jucat cu meniscul rupt”

Foto: Ovidiu Burcă
Foto: Ovidiu Burcă

Articol de , , - Publicat duminica, 04 iunie 2023 14:33 / Actualizat duminica, 04 iunie 2023 14:50

Dinamo a obținut promovarea în prima ligă la capătul unui baraj dramatic cu FC Argeș, în care alb-roșii s-au impus cu 8-5 la general.

Ovidiu Burcă, antrenorul formației din Ștefan cel Mare, a vorbit despre sacrificiile pe care jucătorii săi le-au făcut pentru această promovare și a evidențiat faptul că jucătorii săi au vărsat sânge la propriu.

Iulian Roșu s-a gândit la o decizie drastică, dar a continuat și a fost esențial la promovarea lui Dinamo: „Dacă nu erau ei, mă lăsam de fotbal din vara trecută”
Dinamo
Iulian Roșu s-a gândit la o decizie drastică, dar a continuat și a fost esențial la promovarea lui Dinamo: „Dacă nu erau ei, mă lăsam de fotbal din vara trecută”

VIDEO. Ovidiu Burcă: „Am fost unul dintre nebunii care s-au alăturat acestui vis”

„Eu am fost nebunul care s-a alăturat altor fani pătimași care au crezut în promovare imediată, încă de la retrogradare. Secretul acestei reușite este că am format o mare familie. Am creat o conexiune extraordinară cei rămași împreună cu suporterii. S-a vărsat sânge la propriu pentru această promovare! 

Cu Metaloglobus, în sezonul regular, fugeam după tricouri pentru a le opri sângele băieților la cap sau în zona arcadelor. Nu pot să uit meciul de la Galați în care Antonio Bordușanu a jucat cu meniscul rupt timp de 85 de minute”, a spus Ovidiu Burcă.

VIDEO. Neluț Roșu: „Dumnezeu a fost dinamovist”

Neluț Roșu a legat reușita promovării de puterea divină și că în teren jocul de pase al echipei a făcut ca FC Argeș să primească două goluri.

„Când am dat drumul la pase a fost greu pentru cei de la FC Argeș. Această reușită rămâne în ale mele de când m-am apucat de fotbal. Din ce am înțeles multe persoane n-au mai găsit bilet și au bătut un drum lung până aici la Mioveni. Din liga 1 a lipsit foarte mult Dinamo, iar în această seară Dumnezeu a arătat că este dinamovist”, a spus Neluț Roșu.

De partea cealaltă, Răzvan Patriche a recunoscut că a avut mari emoții după ce tabela de marcaj indica 4-1 pentru gazde.

„De emoții, la 4-1, m-am plimbat prin tot stadionul. Am mers și la cabină și pe teren. Per total, a fost un an cu de toate, de la agonie la extaz. Mă bucur că ne-am îndeplinit cel mai mare obiectiv. Am avut tot felul de episoade de la momentul în care am prins play-off-ul până la acel meci cu Oțelul Galați”, a spus Răzvan Patriche.

Citește și alte știri:

E oficial: Karim Benzema pleacă de la Real Madrid

Messi, despărțire horror de PSG » Ce s-a întâmplat aseară la Paris

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
Parintele.avacum.din.pipera
Parintele.avacum.din.pipera  •  04 Iunie 2023, 18:14

Un fotbal cu rele și bune.... Dar de care alți suporteri nu au avut parte! Fiecare vede dramatismul in felul lui. Când o echipă pleacă la drum plătită de suporteri nu e ușor!..... Spuneți -mi alți suporteri care și-au susținut material echipa!? Nu există în România! Da. Asta e dramatic!

Mazavalt
Mazavalt  •  04 Iunie 2023, 16:48

Dinamo a obținut promovarea în prima ligă la capătul unui baraj dramatic cu FC Argeș, în care alb-roșii s-au impus cu 8-5 la general. Ba poate nu stiu eu definitia dramei, sau poate voi... clar ca undeva e o fractura de logica daca si la o diferenta de 3 TREI goluri tot dramatic este barajul.....

lapusneanul
lapusneanul  •  04 Iunie 2023, 16:26

Dinamo vs FC Argeș 8-5 la general ! Domnule Nedelea, unde-i dramatismul ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează